[]

Bulaşık makinesi kurutmama

www.hepsiburada.com

Bu arkadaştan aldık yakın zamanda. Zaten 2 kişiyiz, onlarca programı olmasına gerek yok güzelce yıkasın yeter diyerekten fiyatını da göz önünde bulunduraraktan aldık. Genel olarak yıkama performansından da memnunuz zaten ama bu arkadaş bulaşıkları kurutmuyor.
Ya da bizdeki mi bozuk?
Önceki evde Arçelik'in makinesi vardı, 6-7 yıl öncenin makinesi. Kupkuru yapıyordu her şeyi.
Ama bunda tüm yıkama işlemi bittikten sonra bile her şey damla damla ıslak kalıyor.
Yıkama sonrası ekstradan kurutma da yaptıramıyorum.

Makine mi bozuktur, servis mi çağırmak gerekir yoksa "o paraya bu kadar hizmet" deyip kabullenmek mi lazım?

 
Kurutma fonksiyonu çok basit bir özellik. Servis çağırın. Servisin geleceği gün de bir yıkama yapın servis geldiğinde kuruyor olsun.


  • denizgonen  (06.01.23 22:54:06) 
1000 lira fazla verip en azından Vestel alsaydınız. O da kötü ya neyse.
Kurutma yapmıyorsa tuz veya parlatıcı eksiktir ya da kısa program yıkıyorsunuzdur. Kısa programda kurutma olmaz

  • NeinClein1  (07.01.23 00:35:07) 
biz parlatici ya da tuz kullanmiyoruz yine de mis gibi kurutuyor.
eski bulasik makinasinin kurutma fonksiyonu bozulunca cope attik zaten eskiydi degmiyordu yaptirmak, kisacasi sizinki de patlamis. deger mi degmez mi o size kalmis.

  • cooperr  (07.01.23 02:06:13) 
kurutma kupkuru mu yapiyor? bendeki makine de islak birakiyor kurutmadan sonra.


  • antikadimag  (07.01.23 08:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.