[]

Ankara bebek bakıcısı fiyatları

Selamlar,
3 kişi ile görüştük hepsi asgari ücret+sgk istiyor, haftaici mesai saatlerinde olmak üzere. Yalnız bu kişilerin hiç birinin bu konuda formal eğitimi yok hepsi alaylı dediğimiz türde. Açıkçası bende bu şartlarda bu işin eğitimini almış birini bulmaktan yanayım ancak olmadı. Yakın zamanda bu işlere girenler var mı sizlerde durum nedir? Verdiğiniz ücret , çalışma saati vs.



 
İstanbul için 2023 itibari ile 10binden aşağı kabul ettirebilen arkadaşım olmadı hiç. Atanamayan öğretmenler asgari ücrete çalışıyor diyorlar hep ama o donanımda biri kalkıp özgeçmişine yaramayacak evde çalışmıyor haklı olarak.
Ben kreş tercih ettim eve tutacağım insana vasıfsız da olsa asgarinin altını vermek etik değil. Daha az paraya hem akranları ile hem donanımlı öğretmenle olması daha makul geldi benim durumumda. Saatleri ve çocuğunuzun yaşı uygun ise ben okul tavsiye ederim.

  • cilekli pasta  (06.01.23 20:33:28) 
Ankaradayız. Bizim bakıcımız da asgari+sigorta ile çalışıyor. Ancak alaylı denecek kadar bile tecrübesi maalesef yokmuş, biraz aşırı iyi niyet ve acemiliğimize gelmiş. Hem memnuniyetsizlik hem de asgari ücretin artması nedeniyle değiştireceğiz biz de. Madem bu kadar para vereceğiz değsin diye bir düşünce oluştu, sorunlar iyice göz batmaya başladı. Eğitimli derken çocuk gelişimi mezunu filan mı düşündünüz? Nadiren öyle profil çıkıyor. Bir de çocuk bakımı sertifikası var, o daha yaygın. Ben çocuk bakım sertifikası, 1 yaş altı bakım tecrübesi ve ilkyardım bilgisi olan birini arıyorum minimumda şu ara. Bizim bebeğimiz 7 aylık olduğu için bakıcı bulmak daha da zor maalesef. Bakıcıburada üzerinden gidiyorum şimdilik. İlkinde sağdan soldan sorarak bulmuştuk olmadı o. Siz ajans üzerinden arıyorsanız tavsiye edebileceğiniz bir ajans var mı?


  • mner  (06.01.23 21:44:36) 
Benim oğlum da 7 aylık şu an bölüm mezunu olmasa bile en azından bu alanda bir kaç sertifikası olsa diyoruz ancak bulmak zor. Bakıcıburada'ya bende baktım ancak site niyeyse bana güven vermedi. @cilekli pasta daha 7 aylık olduğu için kreş çok erken olur diyoruz en erken 3,5-4 yaşında kreşe verelim dedik.


  • mirty  (06.01.23 22:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.