[]

Çok sayıda işe alım

Bir şirket İK, satış, mühendislik için çok sayıda işe alım yapıyorsa bu o şirketten birilerinin çıkarıldığını mı gösterir ya da şirketin büyüdüğünü mü gösterir? Pozisyonlar arasında müdür de var. Ne olmuş olabilir? Teşekkür ederim.




 
kapasite artışı olabilir, yatırım yapılmış olabilir, yeni fabrika, şube kurulmuş olabilir.

bir fraud durumu yaşanmış ve tüm departmanın işine son verilmiş de olabilir.

şirketin geleceği için bir karar alınmış (satış, birleşme, taşınma vs.) insanlar da öncesinde istifa etmiş olabilir.

şirket yandaştır, seçimden sonra zor durumda kalmamak için çalışanlar istifa ediyor olabilir.

olabilir de olabilir yani.
  • gabe h coud  (05.01.23 15:18:06) 
kullandiklari platformda ucretsiz ilan yayin hakki vardir.
ucretsiz platformsa bakin biz nasil da buyuyoruz demek istiyorlardir.
ik'ya stajyer, asistan almislardir, "yetissin" diye uygulamali egitim vereceklerdir basvuran "kurbanlar" sayesinde.
simdiye kadar ben bunlari gordum.
  • Kittie  (05.01.23 15:28:01) 
Gerçekten dediğin kadar yoğunlukta işe alım olmayabilir, bazı şirketler dönem dönem cv toplamak için hazırda aday tutmak için çok sayıda ilan açıyor hatta görüşme bile yapıyor.


  • iwasbornonamountainside  (05.01.23 15:33:10) 
Aynen soylediginiz gibi asiri bir sirkulasyon da olabilir, ki var su an bircok sirkette bu durum son 1 senedir. Ozellikle ekonomik nedenlerle cok fazla is degistiren insan var sirketlerde. Yani daha cok sirket cikarmiyor calisanlar ayriliyor.
Ben genelde ilgili ilandaki pozisyonda daha once calisanlari linkedin den bularak ne kadar sure calismis, terfi rotasyon almis mi vs. bakarak fikir edinirim.

  • palmtree  (05.01.23 16:05:38) 
Bizim sirket Türkiye'de firma satın aldı. Sonra ikinci fabrika açtı, üstüne hatları artırdı vs derken yer gök ilan doluydu.

Ama turnover konusunda sıkıntı olduğunu da biliyorum. Yani tam net bir şey denemez.

Ben Türkiye'de çalışırken çalışırım yerde 1.5 senede tedarik zincirinde 10-12 kişi falan değişti çünkü iğrenç bir ortamdi.
  • logisticsmanager  (05.01.23 16:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.