[]

Otel Rezervasyonu

için hangi platformu kullanıyorsunuz?

Edit: yurtiçi


 
Vpn+Booking


  • Kaleci Saçlı Forvet  (04.01.23 10:53:11) 
Trivago veya Google'ın yönlendirdiklerinden istediğim oteli hangi site daha uygun fiyata sunuyorsa onu kullanıyorum. Zaten hepsi büyük, güvenilir web siteleri oluyor.

VPN'den booking'e girip otel rezervasyonu yaparsam otele gidince Türk Vatandaşı olduğum için sorun çıkabileceğinden korktum hep ama bu tamamen benim kafamda uydurduğum bir şey de olabilir.
  • michael_knight  (04.01.23 10:55:57) 
michael_knight hiçbir sorun çıkmıyor hocam ben en az 10 defa bu şekilde rez. yaptım, buradan da yapan olmuştur muhakkak bi sorun olmuyor yani, selamın aleyküm-aleyküm selam deyip gidiyorum hep hoş geldiniz diyorlar. Bu yöntemi denemek isteyen ama sıkıntı yaşayabileceğini düşünenler olursa diye kullanıcı deneyimi olarak belirteyim ben de asdasda


  • Kaleci Saçlı Forvet  (04.01.23 11:01:04) 
küçük otelse fiyatları çeşitli platformlardan araştırıp direk otele ulaşıyorum. ets den şu fiyat buldum daha uygun olursa direk sizden yapayım diyorum kabul ediyorlar. bi acentacı olarak yaptığım adilik ama yapcak bişey yok.


  • entropik  (04.01.23 11:16:39) 
vpn ile booking
ets
bazen de doğrudan oteli aramak
  • paintov  (04.01.23 11:28:41) 
Şimdiye kadar sadece bir kere aracı kurumdan yaptım o da fiyatta baya avantajlıydı. Hep oteli arar pazarlık yaparım.


  • etna  (04.01.23 14:21:30) 
ETS.

Özellikle uçak bileti çok ucuza geliyor genellikle ETS üzerinden.
  • pispinti  (04.01.23 14:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.