[]

lasik ameliyati nerede ne kadar

bu goz cizdirme tabir ettigimiz lasik ameliyatini istanbul'da

1. en iyi kosullarda nerede yaptirabiliriz
2. ne kadara mal olur

 
Burada iki kriter var. Doktor ve Hastane. iyi bir doktor bulman gerekiyor ve ekipmanı güzel bir hastane seçmen gerekiyor. Ben geçtiğimiz Mayıs ayında Medicana Ataşehir'de Başak Bostancı'ya yaptırmıştım. Çok da memnun kaldım.

Ama mesela şu an kendisi Etiler Dünya Göz'e geçti ve orası çok pahalı. Rutin kontrole gittiğimde bile birsürü para ödemem gerekiyor. Konudan bağımsız lasik ameliyatlarında Etiler Dünya Göz çok tercih ediliyor. Ancak çok pahalı orası bir de çok fazla yabancı hasta vs geliyor dolayısıyla fiyatlar çok pahalı.

Benim önerim birkaç doktora gidip araştırma yapıp ardından seçim yapman. Ama bence her zaman Doktor>Hastane. İyi doktor bulman lazım.

Bu arada geçen sene mayısta ben 12 bin lira ödemiştim. Ama fiyatlar çok değişmiştir eminim.
  • nuevo  (04.01.23 11:06:11) 
doktor önemli +1 ben sinan göker'e yaptırdım ama çok oluyor 10 yıla yakın geçti.

gece görüşü için wavefront var, parlamayı ışığın dağılmasını vs. önlüyor. femtosecond/intralase lasik denen yöntem en iyisiydi hala, bıçaksız lazer olarak bilinen işte. no-touch diye yeni gibi pazarlanan teknoloji ise prk yani daha eski aslında.

prk flap bırakmıyor ama iyileşme süreci daha uzun, daha ince korneaya uygulanabiliyor vs. duruma göre tercih edilebilir yine. daha yüksek numaralara uygulanma imkanı olabiliyor.

etiler dünya göz'e gitmiştim başta, iki sebeple iptal edip döndüm şehir dışından gidip o kadar masraf ettiğim halde... 1-doktorun ağzı berbat kokuyordu. hijyenine dikkat etmiyor gibi geldi. 2-doktor wavefront'a gereksiz diyip sadece gece görüşünü biraz etkiliyor dedi. aradaki fiyat farkına değmezmiş... ömür boyu kullanacağım gözlerim için neyin değip değmeyeceğine karar vermek onun haddi değildi. muhtemelen wavefront olup olmaması onun operasyon başı ücretini çok değiştirmiyordu, onun için ek uğraşa değmiyordu...

1 yıl sonra sinan göker'e yaptırdım hiçbir problemim yok. o dönem döviz üzerinden çalışıyordu €1500 operasyon ücreti+ birkaç yüz lira muayene ücreti vardı.
  • konetsu  (04.01.23 11:30:54 ~ 11:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.