[]

yemek siparişi verdim farklı ürün geldi

çizburger söylemiştim içine bütün adanayı temsil edecek derecede acı soslar ve jalapenolar doldurulmuş şekilde bir burger geldi. bir kez ısırdım ve aynı anda farkettim aldığımdan farklı bir şey yediğimi ve yoğun acıyı.
hemen akabinde dayanamayıp restoranı arayıp söyledim. fişte kendi siparişim yazmasına rağmen içinden acılı burger çıktı dedim. ve adam yenisini gönderelim dedi. bende yani valla zarar etmenizi istemem ama ben acı yiyemiyorum malesef yoksa sorun olmazdı dedim ve teklifini kabul ettim.

şimdi benlik bir durum yokta sonuçta yanlışlık olmuş başkasının siparişi bana geldi belliki.
bu durumda restoran çalışanlardan mı çıkarır acaba bunu? gece gece bi tuhaf oldum.
bir lokma ısırmama rağmen acının etkisi hala ağzımda. sağlık sorunu nedeniyle acı yemiyorum 10 yıldır.

 
bi şey olmaz. hatalarını düzeltsinler. senlik bi şey yok


  • jelly bear  (04.01.23 01:00:48) 
Acının yan etkisi, sizin herhangi bir suçunuz yokken başkalarının hatasının suçluluğunu üstlenmenize sebep olmuş. Şakası bir yana sizlik bir durum yok, bu tip şeyler gıda sektöründe sürekli yaşanır, kimse kimseye bir şey ödetmez, merak etmeyin.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (04.01.23 01:02:07) 
Bugün verdiğim sipariş 1 saatte gelmeyince getire sordum, sipariş teslim edildi gösteriyodu. 20 dakika sonra kurye geldi, siparişi yanlışlıkla sitenin diğer bloğundaki aynı numaralı daireye götürmüş. Ordaki adam da hiç sorgulamadan almış :)

Özür diledi olur insanlık hâli dedim sıkıntısız dağıldık. Restoranlar bu tarz hesapta olmayan giderleri de sayıyor genelde zaten. Robot değiliz yani çalışanlar da değil yanlış ürün gönderilebilir, telafi ettikleri sürece sıkıntı yok. Telafi etmelerinde de vicdan azabı çekecek bi şey yok.
  • nundu  (04.01.23 02:48:56) 
Hatasını telafi eden işletme için genelde daha karlı olur çünkü sen ha bunlar hata yapsa da telafi ediyorlar şuradan söyleyeyim diyeceksin yarın da belki, yani müşteri sadakati kazanıyor, sen belki yorumlara da hata yaptılar hemen telafi ettiler yazacaksın başka gören de sipariş edecek.


  • atom karincanin torunu  (04.01.23 09:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.