[]

Pegasus bagaj hakkı ? (resimli)

Anladığım kadarıyla uçağın içine kabin valiz sokabiliyorum.

Elimdeki kabin valize ek olarak sırt çantası ile uçağa girsem kabul ederler mi?

izmir-viyana (pegasus)

 
Yurtdisi gidiste kabin bagaji+sirt cantasiyla gittim bir sey demediler.

Donuste (londra) nuh dediler peygamber demediler. Ben bir sekilde sokusturdum valize ama bir cok kisi el kadar laptop cantalari icin 70 euro odedi.
  • brkylmz  (03.01.23 22:00:16) 
Kabul edebilirler de, etmeyebilirler de. Kabin boy valiz varsa baska bir sey alamazsiniz kural olarak ama bu kurali tamamen keyfi uyguluyorlar. Son seyahatimde kabin boy valizin cekme sapini yukari iyice kaldirdim, montumu da ustune astim. boarding'de ustume cullaniyorlardi "kac parca bagajiniz var onun altinda" diye. Bu tr'den avrupa'ya gidiste oldu bu arada, normalde brkylmz'in dedigi gibi avrupa'da olay cikarirlar.


  • argaladhel  (03.01.23 22:12:19) 
1,5 ay once İngiltere'ye kabin bagaji ve sirt cantasiyla gittim. Bir sorun olmadi. Donerken sirt cantami almadilar. Gelirken aldiniz dedim, sallamadilar. 20 sterlin gibi bir sey odedim. Riske girmeyin bence.


  • marcelorios  (03.01.23 23:50:49) 
Avrupa uçuşlarında pegasus çok acımasız, özellikle dönüşlerde. Ücreti çanta başı 70euro. Şansın yaver giderse ses çıkarmazlar, değilse gelip tek tek kontrol ediyorlar, boarding sırasında elinde çift çanta görürlerse tek misiniz diye soruyorlar, evet derseniz o dakka öpüyorlar.


  • kimlanbu  (04.01.23 10:03:36) 
Aralık ayında iki defa Almanya'dan geldim. Kabin+sırt çantası sorun olmadı. Sırt çantam Quecha nh100. Her ihtimale karşı sırt çantama kıyafet doldurdum. Sıkıntı çıksa idi üst üste giyecektim.


  • Mistyimage  (04.01.23 16:39:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.