[]

140journos tantra videosu

Tantrayı daha önce duymuştum ama ne anlama geldiğini bilmiyordum. videoyu izleyince baya şaşırdım. Yanlış anlamadıysam bol bol dokunmalı seks gibi bir şey.

Videoyu izleyen var mı? Suzan hanım ve diğerleri sanki yetişkin bir insanın kelime hazinesi onbeş yaşında bir çocuğa verilmiş de hadi anlat bir şeyler denmiş gibi saçma sapan konuşuyor. Politik sistem diyor, özdeğer diyor, çocuğa zorla yemek yedirmek aslında tecavüzdür diyor.. sanki sorun yeterince dokunmamakmış gibi birbirlerine dokunarak sevişiyorlar bütün o safsatanın ardından. Bir de konuşmaların arasına cinayet haberlerini falan sıkıştırmışlar nası bir alaka kurulduysa..

Gerçek tantra bu mu?
İkinci sorum, bu arkadaşlar polis baskını yemeden toplu sporlarını/faaliyetlerini icra edebiliyorlar mı?

 
Yani bilmiyorum biraz baktım da bunlar neden bir şeyi olduğu gibi anlatmaz anlamıyorum, sanki topluma bir şeyleri telkin ediyorlarmış gibi geliyor


  • olaylar olaylar  (02.01.23 19:08:35) 
videoyu izlemedim.
tantra, felsefesi olan bir yaşam tarzı.
yüzde 15-20'lik kısmı direkt seksle ilgili, yani cinsel uygulamaları ve cinsel konularda da felsefesi olan bir yol.

temeli enerjiyi harcamadan bedende tutmaya dayanıyor.
yani boşalmadan orgazm yaşamak, orgazm süresini uzatmak, regl dönemlerinde kanamayı azaltmak, hatta durdurmak vb. tarzı şeyler.

bunlar erkeğin içindeki dişil enerjiyi açmasıyla biraz mümkün oluyor erkek için.
dünden bugüne yapılacak şeyler değil.
kişinin cinsel enerjisini yönetebilir olması ve cinsellikle biraz daha ilahi bir şeye, farklı deneyimlere ulaşmak diyelim bir anlamda.
ruhsal bir yönü de var elbette, pek mekanik bir şey değil, bedeni daha kutsal bir şeye dönüştürme temeli var.
daha çok ruhtan bedene değil de, beden aracılığıyla ruha ulaşmayı esas aldığı için seksle direkt bağdaştırılıyor.
nefes egzersizleri, meditasyonlar, kendine göre değişik yöntemler ve teknikler içeriyor.

yani toplu olarak icra edilen şey orgy değil, toplu meditasyon, toplu teknik uygulamalar vb. oluyor.
ama bahsi geçen videoda neden bahsettiklerini bilemiyorum, her şey gibi bunu da cıvıklaştırmış olabilirler.

yani o zorla yemek yedirme meselesi, çocukların da bedensel sınırları olmasıyla ve bunun da aşılmaması gerektiğiyle ilgili bir şey.
tantrayla ne ilgisi var bilemedim.
  • blatta hiberna  (02.01.23 19:59:40 ~ 20:03:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.