[]

Yeni kimlik almak için randevu şart mıdır?

Günaydın.
İnternette bazı yerlerde randevu şart diyor, bazılarında şart değil yazıyor.
Siz randevusuz işlem yaptınız mı?


 
İlçeden ilçeye ya da belediyeden belediyeye değişiyor sanırım. Çankaya belediyesi randevusuz almıyor mesela.


  • gallienus  (02.01.23 10:46:38) 
Randevu alıp gidince orada numaratörden tc no girerek sıra numaranı alıyorsun. Teorik olarak boş yer varsa numaratörden sıra alınabilir belki ama bu riske girmek yerine randevu alıp gitmek gerekir.


  • dede korkut  (02.01.23 11:10:47) 
45dk bekledim ama aldım ehliyet ve pasaport için (merkez)


  • hunharca ben  (02.01.23 11:50:33) 
Nufüs müdürlüğündeki numaratör, randevunuz varsa numara veriyor. En azından ben öyle biliyorum.


Sıkıntı çekmemek için randevu alıp, gidin.



.
  • kartallar yuksek ucar  (02.01.23 13:13:52 ~ 13:14:18) 
Bugün deneyimledim, belki benim gibi birine daha yardımcı olur bu durum; iki farklı (hem il hem de ilçe) nüfus müdürlüğüne gittim. Sıramatik en başta TC kimlik numarası istiyor, yazınca ve sonraki adımı seçince (kimlik, pasaport vs) "girdiğiniz TC kimlik numarası için randevu bulunamadı" uyarısı veriyor. Çalışanlar da doğruladı, randevusuz işlem yapılmıyor. Ben riske atmadım, sadece iki yer de yol üzeri diye randevusuz gitmiştim. Randevu almadan sırf kimlik için yol güzergahını değiştirecek olanlara uyarı olsun.


  • m e b  (02.01.23 22:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.