[]

Türksat İnternet + TV taahhüt bitimi sonrası kararsızlık

Film kanallarının açık olduğu paketi kullanıyordum 2 senedir. 100 mbit sınrsız da internet kullanıyordum. (hızın hiç bir saat düşmediği versiyon)
ve 160 tl civarı veriyordum.

şimdi 2 senem bitmiş ve aynı paket 240 oluyormuş ilk sene. Hatta ikinci sene 290 mı ne olacak dedi. oha dedim içimden.

bu durumda olanlar, siz ne yaptınız? şimdi reciever değişimi, o bu şu uğraşmak da istemiyorum ama şöyle de harika bir alternatif var diyorsanız dinlemek isterim.

 
aynı durumda bir kablonet kullanıcısıym. bu arada benim taahhüt 10 gün sonra bitiyor, salaklığım ve üşengeçliğimden yeni taahhütü bugüne bıraktım, dünden bugüne 50 lira zam gelmiş paketlere, bilginize.


  • kutukcu  (01.01.23 20:44:18) 
Altyapı olarak kablonet benzersiz olduğu için alternatifler çok kısıtlı.

Kablonet altyapısını kullanan farklı iss'ler var fakat onların da fiyatları çok saçma.

Yani yapacağınız şey en uygun 100 mbit interneti almak (altyapınıza bakmanız gerek) sonra da ip tv kullanmak olur. Varsa superonline de değerlendirilebilir.

Ben 500 mbit internete 260 veriyorum.
  • denizgonen  (01.01.23 20:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.