[]

kahve termosu

stanley artik cok ucuk fiyatlara ulastigindan konu disi biraktim onu oncelikle belirteyim.

hala mantikli fiyatlarda bas-ic imkani veren kapakli ve dokulme/sizma yapmayan ve mumkunse bulasik makinesinde yikanabilen termos var mi? oneriniz olursa memnun olurum. tesekkurler.


 
bas iç kapaklı olanına denk gelmedim fakat 200 liralık çelik termoslar gerek yalıtımı gerek sağlamlığı açısından iş görüyor ismi yüzünden stanley almayın


  • freebird5406_2  (01.01.23 12:18:55) 
Contigo?


  • mor oje  (01.01.23 12:22:22) 
@mor oje, contigo'ya cok baktim ama konudan da uzagim, model oneriniz olur muydu? ya da hangi ozelliklere dikkat etmek lazim?


  • in vino veritas  (01.01.23 12:24:43) 
Bsn bunu kullaniyorum: Contigo Metra Autoseal Termos Bardak 470ML Gri
www.hepsiburada.com

Fiyati cok artmis :/ 270 falandi ben aldigimda. Basili tutarak icebiliyorsun ki bu avantaj; cunku kahveyi yapip cantaya atiyorum, sallaniyor, donuyor canta icinde ama gram akitmiyor. Sicak tutma perf hic fena degil ama oyle ilk andaki kadar sicak tutmuyor tabii.

Sunu kullananlar da gordum: Contigo Byron Paslanmaz Çelik Termal Mug 470 ml
www.hepsiburada.com
  • mor oje  (01.01.23 12:40:26) 
Evde stanley, starbucks, trendix termoslarım var. Hepsini çok fazla kullandım.

Starbucks, bir süre sonra akıtmaya başladı. Klasik çelik olan modellerdendi.

Trendix, f/p ürünü. Bende büyük ve küçük boyları var. Sıcak tutması yeterli, akıtma problemi hiç yapmadı (5 senedir kullanıyorum) fiyatları uygun. Ben renklerine bayıldığım için almıştım ama beklediğimden güzel çıktı. Bulasık makinesinde yıkanır mı bilmiyorum.
  • jazzabel  (01.01.23 14:07:57) 
Yıllardır Trendix kullanıyorum, bir kere bile sızma yapmadı. Bulaşık makinesinde termoslar yıkanmıyor diye biliyorum ama...


  • charbiel  (01.01.23 19:31:33) 
cok tesekkurler peki trendix'te bas-ic ozelligi mevcut mu acaba? bulasik makinesinde yikanmiyorsa temizligi icin ozel bir sey kullaniyor musunuz koku vs. olmamasi icin? ozellikle plastik kisimda?


  • in vino veritas  (01.01.23 21:40:52) 
Benim kullandıklarım kapaklı ve mandallı. Plastik kısmını su, sabun yıkıyorum hiç koku yapmadı. Yalnız o kadar sıcak tutuyor ki direkt termostan içemiyorum ben. İlle bardak lazım...


  • charbiel  (01.01.23 21:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.