[]

Yemek kartı kullanımı marketlerde kalktı mı?

Arkadaşlar şirket bana yemek parasını elden de verebileceğini söylüyor ancak anladığım kadarı ile muhasebeleştirme biraz daha zor ve kayıplı oluyor. Diğer yandan yemek kartlarının marketlerde kullanımı kalktı gibi birkaç haber de okudum ve net bilgiye ihtiyacım var.

1. yemek kartları hala marketlerde geçerli mi?
2. Şirket bana yemek parasını normal ödeme yapsa miktardan bağımsız tamamını muhasebeleştirebilir mi, vergi vs.?
3. Bonus soru, sizin kart 2023 yemek kart bakiyeniz ne kadar oldu? Zam oranı vs.

Bu arada herkesin yeni yılını tebrik eder, sağlık dilerim.

 
Bugün kullandım, şu an için geçiyor


  • fakat  (01.01.23 05:19:42) 
1-Marketlerde gecmeme simdilik iptal, kullanabilirsiniz.
2- bilgim yok, muhasebeci bilir. Ama tamamen duz mantik, sirket kendi avantaji neyse onu kullanir. Bu zmna kadar bu kdr sirket bi avantaji olmasa kullanmazdi, demek ki var.
3- ocqk itibariyle 100 tl oldu gunluk. Yer ankara
  • sirkelimon  (01.01.23 10:38:36) 
Bize şirket yemek kartlarınızı marketlerde kullanmaya devam edebilirsiniz diye bilgi verdi
1. Geçerli şu an
2. Bilemiyorum
3. Günlük 100 lira
  • jazzabel  (01.01.23 11:12:33) 
kalkmadı. az önce alışveriş yaptım.


  • stationary traveller  (01.01.23 14:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.