[]

Balat

Balat gezmek için güvenli bir yer mi? Yarın gündüz tehlikeli olur mu? Şurayı görün, şu kısmı gezin şeklinde spesifik tavsiyeler alabilirim. Teşekkür ederim.




 
Güvenli. Bir pok yok. Resimlerine baksanız Google dan, kafi. Rum okulu var herkesin gittiği.


  • allah yazdiysa bozsun  (31.12.22 16:37:13) 
hicbir sey yok+1 kiliseler vs kapaliydi biz gezerken. pandemiydi gerci amaa
maison balattan tabak fincan alabilirsiniz belki. guzel bir dukkan olarak aklimda o kaldi

  • ala09  (31.12.22 16:39:29) 
Güvenli güvenli. Kırmızı Mektep var oraya bir bak kesin, mezat var ama yarın olur mu bilmiyorum, denk gelirsen bir gir bak çok değişik ortam. Onun dışında sokaklarda dolanırsın kafe mafe falan bir çay kahve iç. Bir de sırf gazoz satan küçük bir dükkan vardı yüzden fazla çeşit vardır belki, oraya da bir bak bence.

Kıraathanelere falan girme, içerde pis mevzular dönüyor. Denk gelmez gerçi gündüzleri.
  • vedatchilipeppers  (31.12.22 16:42:14) 
vezneciler metro'dan inip çarşamba Fatih'e gidin. o mahalle de balat kadar ilginç. orda güzel bi kebapçı var orda kebap yiyin ucuza. oradan direkt balat'a doğru inin. yavuz selim camii'sine de uğrayın gitmeden, manzarası müthiş.
böylece Osmanlı'dan kalma müslüman bir mahalle ve gayri müslim bir mahalle görürsünüz.
tabii Çarşamba'ya kültürel olarak bakacaksanız gidin, dini değerler sizi negatif tetikliyorsa gördüğünüzü anlamayabilirsiniz.
  • damba  (31.12.22 21:51:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.