[]

konusanlar niye bipli?

konuşanlar ve gibi izlemek için 1 aylık exxen aldım. bir iki bölüm konuşanlar açtım ama küfürler falan bipli. niye ki? paralı platform değil mi bu? gibi'de küfürler falan bipli değil mesela? o da aynı platformda yayınlanıyor, bunda niye bipli? başta bipsiz yükleniyor da belli bir süre sonra mı biplenmiş haline çeviriyorlar nedir anlamadım? tüm bölümleri bipsiz nasıl izleyebiliriz?




 
kvkk?
yani buna benzer bir konu olabilir. konuklar ücretli oyuncu değil, bu kayıtlar da önceden el sıkışılmış projeler değil.

  • jimjim  (31.12.22 02:37:59) 
Benim de dikkatimi çekmişti bu ama bazı küfürler bipli bazıları değil. Çok saçma bir şey derken bip koymuşlar ama afedersiniz y….k derken bip yok. Sanırım program konseptinden ötürü yapılan bir şey. Zaten Exxen dışında başka bir yer yok bölümler, tamamı bipsiz bulabileceğinizi sanmam.

@jimjim İzleyenlere içeri girmeden önce KVKK ve Hasan Can’ın seyircilere söylediklerinden (hakaret, küfür vs.) ötürü girişte metin okutup imza alıyorlarmış sanırım dava açılmaması için. Birkaç bölümde seyirciler konuşurken bahsediyordu programda.
  • captainimsi  (31.12.22 10:24:27) 
platformlara para verip kullanmadım, dizipalxxx sitelerinden izleyebilirsiniz, bip yok. tam siteyi twitter'dan arayarap bulabilirsiniz (gibi dizipal izle vs..) çünkü sürekli değişiyor numara.


  • mirafiori  (31.12.22 22:46:56) 
@mirafiori öyle şey mi olur programın ana yayıncısında bipsiz versiyonu yoksa korsan yayında nasıl bipsiz olsun? onlar da exxen'den kaydedip yüklüyor nihayetinde. baktım şimdi aynı bölümlere orada da bipli tabii ki.

benim sorum acaba exxen'de bir ayarı falan var mıdır sansürsüz açmanın diyeydi. ya da ne bileyim acaba ilk bipsiz yükleyip 1 hafta sonra falan mı mı bipliyorlar diye merak ettim, öyleyse bölüm çıktığı gibi izleyeyim çok süre geçmeden dedim ama öyle bir şey de yokmuş görünen o ki.
  • kim bilir  (01.01.23 04:26:51 ~ 04:30:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.