[]

linkedin premium denesem mi 1 aylik

bu sekilde deneme surumu kullanan var mi?
iptal edememe durumu olur mu, bi anda kendimi aylik oderken bulmayayim?
nelerden faydalandiniz bu bi ay icinde?
gerekli mi kisacasi sizce?

 
kullanma amaciniz ne olacak? is basvurulari icin mi linkedin learning icin mi yoksa ikisini birden mi kullanacaksiniz?

is basvurulari sirasinda size basvuranlar arasindaki siralamaniz gibi bilgileri de gosteriyor ve ilani yayinlayan kisiyle inmail ile iletisime gecmeyi sagliyor.

linkedin learning'de ise pek cok alanda egitimler var, bitirince dogrudan profilinize ekleyebiliyor ve sertifika alabiliyorsunuz (gecerliligi veya sektorlerde deger gorup gormemesi degisken tabii bu sertifikalarin). ama yine de ilgilendiginiz bir alanda ucretsiz ve belli kalitede egitimlere erisiminiz oluyor.

denemekten zarar gelmez ama bitis gunune kadar iptal etmeniz onemli, yoksa otomatik olarak yeni ayin ucretini ceker karttan. otomatik yenileme kapali seklinde bir ayar vardi yanlis hatirlamiyorsam, oradan uygun sekilde ayarlarsaniz yeni aya devam ettirmeyecektir uyeliginizi.
  • in vino veritas  (31.12.22 00:37:32) 
ertesi gün bile ipta etsen 1 ay açık premium
gerçekten lazım olduunda kullanmak için sakla bence hakkını

  • bir soru sorcam  (31.12.22 00:42:36) 
1 ay ücretsiz premium'un amacı genelde kart bilgilerini alıp 1 ay sonra sen unuttuğunda 2. ayı çekmek üzerine kurulu. bir nevi olta atıyorlar çoğu insan da düşüyor buna. Hatta tr şartlarında zor ama refah düzeyi yüksek ülkelerde bunun farkında varmayıp aylarca habersiz şekilde abonelik ödeyen insanlar var.

ben iş aramıyorum o gözle bakmadım onun dışında çok kayda değer bir şey gibi görünmedi gözüme. Linkedin hastası bol olan firmalar arasında stalk ve küçük çaplı ajanlık faaliyetleri için işe yarar gibi.
  • marlonbranda  (31.12.22 01:37:21 ~ 01:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.