[]

Bankada altın hesabı

Binlerce defa sorulan soruyu soruyorum: bankada altın hesabı açmak mı yoksa altını fiziki olarak tutmak mı? Üç kuruş birikim yapıyoruz, o da hiç olmasın. Öyle bir ortam var ki sanki her şey bir anda çökecek, bankadan para bile çekmeyecek duruma geleceğiz. Olmayacak iş değil. O nedenle fiziki altın almak istiyorum, ama bu defa evde tutmak sıkıntılı. Arada kaldım. Şimdi karar vereyim ki bundan sonra hep aynı şekilde birikim yapacağım çünkü.

Ha bir de şu soru: hangi bankanın altın hesabı?


 
bankadan altın hesabı.
fiziki altında alım satımlarda tüm aracılara komisyon ödersiniz.
bankada aracı sayınız daha azdır.
7/24 işlem yapabilirsiniz. Örn. geçen yıl yaşanan sert düşüşte 1000tl bandındaki altını 900 tl den akşamın o saatinde bozabildim ama fiziki olsaydı elinde patlardı.
hızlı ve güvenilir işlem istiyorsanız banka şart. bir de bunun saklaması vs. var evde orda burda gerek yok bence hiç fizikiye bulaşmaya.
  • erty_ksk  (30.12.22 16:55:03) 
bankadan almak tabii ki. bunun güvenlik riskine değer mi.


  • roket adam  (30.12.22 18:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.