[]

Saç modeli nasıl tarif edilir

Merhaba, saçımı geriye tarayan 40 yaşında er kişiyim. Bu zamana kadar hep yanları makine üstleri kısalt şeklinde tarif ediyordum. Amerikan subay tıraşı gibi. Ama bu tıraş artık hiç hoşuma gitmiyor. Yani yeni gençliğe girmiş toy delikanlı gibi gösteriyor.

Makine tıraşını hayatımdan çıkarmak istiyorum. Saçımı geriye taramaya devam edip kısaltmak istiyorum. Kulak etrafında fışkıran kırık saçların temizlenmesini enseyi düzeltmeyi nasıl tarif etmeli? Yani berberin güzel bir tıraş yapması için ne demeli?


 
beğendiğin saç modelini telefondan göster

sen tarif edince bradley cooper ın bu orta uzun modeli geldi aklıma
youtu.be

daha kısa daha uzun olsun diye tarif edersin ya da beğendiğin başka bir oyuncu sanatçının saç modelini gösterirsin

daha uzun istersen christian bale filmlerinde yine orta uzun saç kullanıyor, mesela dark knight daki hali, orda saçını hafif yandan ayırıyor fakat ben bu uzunluğu geriye tarayarak kullanacam diye tarif edersin berbere fotoğrafı gösterip

encrypted-tbn0.gstatic.com

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • freebird5406_2  (30.12.22 13:13:17 ~ 13:27:11) 
Memoli tıraşı diyebilirsiniz.


  • havadakarada  (30.12.22 13:22:56) 
Sakalını kendi kısaltan, eklemleri izin verse saçını da kendi kesebilecek biriyim ama ben de anlatamıyorum istediğim saç modelini. Yalnız senin saç modeli o kadar da zor değil ya. Yanları çok kısaltmadan düzelt desen kırıkları alır zaten.

Telefonumda yabancı berbere gidersem diye tuttuğum abuk subuk bir sürü fotoğraf var bu durum için. İstediğin modeli yakaladığın zaman da sağdan soldan birkaç selfie çeker gerektiğinde gösterirsin.
  • IncredibleMau  (30.12.22 13:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.