[]

yılbaşı melankolisi

genel olarak her yıl sonunda böyle eğlence ve heyecan dalgasından ziyade bir melankoli basmaya başladı. ulan bir yıl daha geçti yine yaşlandık görüyor musun, yılbaşında ne yapacağız telaşesi, bu yıl nasıl olacak, vs vs tarzında. sizde durumlar nasıl? yılbaşı gelince içiniz kıpır kıpır mı oluyor yoksa tam tersine yılın z raporunu alırken siz de melankoliye kapılıyor musunuz?




 
2018 itibari ile yaşlanma kısmından ziyade, senenin yapmış olduğu yıpranmışlıktan dolayı oluyor. film şeridi gibi geçiyor aralık'ın son günlerinde... her zaman da temennim, daha güzel bir yıl geçirmemiz.


  • evimin paspasi  (30.12.22 12:23:35) 
Hiçbir heyecan yok bende ya yılbaşına dair, plan program da yok. Dışarı çıkmak istemiyorum o gün, çılgın planlara da yükselemiyorum o yüzden. Yalnız başıma evde dururum muhtemelen. Projem var deadline’ına bir ay kaldı ona çalışırım hatta, satranç oynarım online, viski alırım güzel bi tane. Beyle.


  • vedatchilipeppers  (30.12.22 12:25:09) 
Valla bende olumlu ya da olumsuz bir şey olmuyor pek.


  • Amaranta ursula  (30.12.22 12:30:59) 
Yaş almanın verdiği stres bir yana, yılbaşı gibi insanların gamsızca eğlenip hemen ardından tekrar iki gün önceki düzenlerine sanki hiçbir şey olmamış gibi döndükleri geçici coşkuları sevmiyorum. O geçişi kolayca yapamıyorum. Kendimi kaptıracak kadar coşkuyla bir şeyi/günü kutlayacaksam eğer öncesinde birkaç gün, sonrasında birkaç gün bomboş vaktim olacak ki kendimi hazırlayayım.

Zamanın geçişiyle ilgili de kafam bu aralar biraz karışık. Sanki zaman benim zannettiğim kadar da hızlı geçmiyor. Şu an 35-36 yaşlarında olsam hiç şaşırmazdım, halbuki 31 yaşındayım. Kendimi olduğumdan daha yaşlı hissetmiyorum ama şry gibi, sanki bir saatliğine uzanıp kestirmişim, bir sürü rüya görmüşüm ama uyandığım zaman güneş hala aynı yerinde, hiç de geç olmamış gibi. Geçici bir algı bozukluğu mudur nedir, gayet memnunum şu an böyle hissetmekten.

Her şey için hala yeterince vakit var. Hala geleceğe dair plan yapma hevesimin olmasından, hedeflerimin olmasından gayet mutluyum. Genel bir mutluluk değil bu, mutlu olmaya fırsatımın birçok kez olacağını bilmenimin verdiği bir rahatlık.
  • IncredibleMau  (30.12.22 12:54:48) 
1 Ocak Pazar gününe denk geldiği için hayıflanıyorum. Standart bir hafta sonu gibi geliyor bana şu an.


  • pispinti  (30.12.22 14:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.