[]

cilt kirisikliklari icin krem

krem disinda baska onerisi varsa ona da tamamim.

yas 30'u gecince baby face'im kirismaya basladi :( ozellikle alin ve goz cevresi icin ne tur cilt bakimi yapilabilir?

fark ediyorsa eril bireyim.

 
Botoks. Krem gozle gorulur bir fayda etmez


  • hot potato  (30.12.22 00:50:05) 
yaz kış güneş kremi
hekim kontrolünde retinol
çinko, biotin, d vitamini düzenli kullanım
düzenli bol su tüketimi
iyi uyku
sıfır sigara, alkol
gece yüz temizliği

tercihe göre yüz yogası ve veya geç kalmadan botox
  • jimjim  (30.12.22 00:55:48) 
botoks fazla degil mi? daha gencim hem cok kirisik da degil.


  • antikadimag  (30.12.22 01:31:05) 
Kırışıklıklar çok rahatsız ediyorsa ve ilerlemesin istiyorsanız botox gerçekten... yok henüz tatlı tatlı başlamışsa dermokozmetik ürünlere geçilebilir. Her yaş grubuna göre kremleri mevcut.

edit: jimjim +500 ayrıca.
  • charbiel  (30.12.22 01:48:49 ~ 01:49:23) 
hayir 30 yas icin gec bile :) zaten ayarsiz yaptirmadikca fazla falan gelmez, kimse farketmez. duzgun yapilanlarini farketmiyorsun, kotu yapilanlarini farkediyorun o yuzden adi cikmis.

bir de beklentiler onemli. amac dinc ve dinlenmis gorunmek. bu felsefeyle yapilirsa botoks ve diger mudaheleler basarili olur. yoksa 55 yasindaki kisinin 35 gorunmeye calismasi husran yaratacaktir.

yukarida da dendigi gibi gunesten kacinma, uyku, spor falan da onemli tabi. tutup guneste istakoza donmek ve sonra anti aging kremlerden medet ummak sonuc getirmez.
  • hot potato  (30.12.22 01:53:35 ~ 02:08:27) 
botoks+
28yasindayim bn de dusunuyorum kremler falan çok gunluk bakimlar

  • ala09  (30.12.22 07:22:30) 
Botox +1

Gecen yila kadar belli oluyor. Mimiklerin kalmiyor diyordum sonra bir arkadasimin minik minik hep botox yaptirdigini ogrendim. Soylemese kesinlikle anlasilmazdi. En mantiklisi iyi bir yerde botox.
  • kuzey li  (30.12.22 08:51:03) 
zorla botoks yaptiracaksiniz anlasildi. goklerden gelen bir karar ver belli ki.


  • antikadimag  (30.12.22 10:34:03) 
Yaz kış düzenli güneş kremi.


  • jazzabel  (30.12.22 10:49:08) 
botoks yerine yüz yogası ve iyi bir göz ve yüz kremi.
düzenli yoga ve düzenli krem kullanımında şu süreçte önüne geçersiniz.

bu arada botoksunuz varken yüz yogası yapamazsınız.
evet yapanlar var ama doğru değil, botoksun da kalıcılığını kısaltır.
  • blatta hiberna  (30.12.22 11:02:59 ~ 11:04:17) 
Botoks nedir arkadaş, abartmayın.

Retinol içeren krem ya da direk retinol serum alın geceleri yatmadan sürün. Hem zararı yok (A vitamininden türetilmiş bir şey bu) hem kırışık önlüyor, var olanı elinden geldiğince dolduruyor. Ömür boyu kullanın kafanız rahat etsin. Fakat cildi inceltiyor, o yüzden güneş kremi kullanın leke yapar cilt kanseri fln. Bir de ilk haftalar her gün sürmeyin, cilt alışmadığı için yara yapar. Yavaş yavaş alıştırın cilde haftada 1-2 kez yapıp, sonra her gün sürersiniz.
  • kurbanlik koyun  (30.12.22 14:04:20) 
Arkadaşlar her konuda olduğu gibi bu konuda da çalışan işleyen bir mekanizma var burada, asgari de olsa bunu bilmek gerekir. Cilt neden kırışır? Yaşlandıkça cilt kolajen üretmeyi azaltır deri esnekliğini kaybeder ve kas doku üstünde sünmeye başlar siz de kırışırsınız, bu süreci hızlandıran detaylar vardır yoğun sigara kullanımı korunmasız güneşe maruz kalmak az su tüketmek vs. Bunlara maruz kalmış bir cilde botox ne yapar? Deriyi hack'lar hile yapar kırışıksız gözükürsün ama bu kalıcı bir çözüm değildir biliyorsunuz ki. Oysa retinoller güneş kremleri ve c vitamini serumları gibi ürünler aktif çalışan ürünlerdir orta-uzun vadede kolajen sentezini arttırdığı ve kırışıklıkları nispeten azalttığı bilimsel olarak ispatlanmışdur. Yani botox yaptıracaksanız tabii ki yaptırın o da mesela mimik kaslarını kullanmanı engelleyerek kırışıklığın önüne geçmeyi hedefler ama bu ürünler de gayet çalışan sistemlerdir yabana atmamak lazım.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (30.12.22 14:08:39 ~ 14:23:42) 
Öncelikle bilmeniz gereken cilt içerden beslenir dışardan desteklenir.
-Kırışıklık başladıysa muhtemelen dolgunluk kaybı ve sarkma da başlayacaktır. 30 lu yaşlarda artık kolajen sentezi işi sıkıntıya girmeye başladığı için peptit formda kolajen takviyesi alabilir, ya da kolajen aktive eden takviyerlerden alabilirisiniz.
-Kolajen c vitaminini sever yeterli c vitamini de aldığınızdan emin olun tabi
-Ayrıca sigara ve şeker kullanmamak lazım

Dışardan destekleme kısmına gelince. -Güneş yaşlanmanın en önemli sebeplerinden biri. İyi bir güneş kremi ile güneşten yeterince korunduğunuza emin olun.
-Yine hyaluronik asit serumlarına da şans verebilirsiniz. Dolgunluk vereceği için hafif kırışıklıklara faydası olabiliyor.(tabi HA serumunu sürerken de cildinizin ıslak ya da nemli olması gerekecek. Çünkü tutacak su bulamazsa içerdeki suyu çekecektir HA)
-cildinize uygun, uygun dozda bir retinol krem ya da serum edinebilirsiniz. Yalnız retinol kullandığınız da(özellikle gündüz kullanırsanız) leke oluşmaması için güneşten iyi korunduğunuza emin olun.
  • yazdonumu  (30.12.22 20:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.