[]

Geforce now tecrübesi olan var mı?

Selamlar,
Ps5 niyetim vardı ancak ona para verene kadar geforce now üyeliği mi alsam diyorum. Kablonetten baktım 100 mbps'e kadar mevcut dairemde altyapı var görünüyor. Ne dersiniz tatmin edici olur mu?



 
kablonet bilmiyorum, ama bende 100mbps fiber var, kendi bilgisayarımda gibi oynuyorum. sıra da en fazla 2-3 dakika bekliyorum, sonra ne kopma oluyor ne de yavaşlama. 100'ün altı abonelik alma, fark ettiriyor. bir de hangi cihazda oynayacaksan modemden ona kablo çekmen en sağlıklısı.


  • malheiros  (29.12.22 20:53:58) 
100 mbit kablonet ile uzun süredir kullanıyorum. merak ettiklerini sorabilirsin.

benim için negatif yanları:
-ayarlarınız kaydedilmiyor, her oturumda tüm kontrol, grafik vs. ayarları baştan yapmak gerekiyor.(türkiye'de 3080 tier olmadığı için.)
-input lag 10-12 ms gibi bir latency'de bile çok fazla. rekabetçi ve fast paced fps oyunlar için hala uygun değil. (türkiye'de 3080 tier olmadığı için.)
-internetinizi kullanan başka insanlar da var ciddi şekilde etkileniyor bağlantı.
- 1080p 60 fps desteği var en fazla. (türkiye'de 3080 tier olmadığı için.)
-bazı oturumlarda gtx 1060 bile olabiliyor nedense.

alliance partner saçmalığı olmasa güzel bir sistem aslında. ama 3080 tier gelmediği sürece sürdürülebilir değil bence.
  • dr doofenshmirtz  (29.12.22 21:24:07 ~ 21:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.