[]

Dolar kuru icin 2023 yilinda ne ongoruyorsunuz?

Asgari ucret zammi ile alakali merak ettim; hep 360 USD bandinda oldugundan bahsediliyor ya, o hesapla 23 filan olmali. Mumkun mu ve ne zaman gerceklesir sizce?




 
şu an olması gereken yer 23-24 zaten en düşük. seçimden sonra baskılamayı bırakabilirler. şu an tl'nin çok değerli olduğunu herkes bas bas bağırıyor.


  • signore  (29.12.22 19:43:00) 
Seneye bugünler 26 olacak diye tahmin ediyorum.

Yazdım buraya, dursun bakalım.
  • Mirket  (29.12.22 19:48:12) 
25 çok net


  • jimjim  (30.12.22 00:57:38) 
50-60 ların üstünde olmasını bekliyorum.
yağmur gibi para basılıyor ve 4 aydır dolar yükselmiyor. dünyada böyle bir formül yok.

eyt, affedilen krediler, cezalar, dağıtılacak KGF kredilerini hesaba katarsak seçim sonrası 30'un üstü, kışa doğru 50-60 ın üstüne gider.
  • tchuck  (30.12.22 07:25:38) 
Öncelikle battık.

Şu an için doların 40-50 olmasını engelleyen tek şey, yurt dışından seçimler için gelen para. Rusya'nın 20 milyar $ borcu ötelemesi vs.gibi hareketler.

Seçime kadar ufak artışlarla devam eder. Seçimden bir kaç ay sonra fırlamaya başlar. ve böyle böyle uçar gider.

Seçime kadar ne yapacaksanız, yapın.

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.

.
  • kartallar yuksek ucar  (30.12.22 08:26:28) 
hazıran 22
yıl sonu 30 tahmin ediyorum.

  • babilfish  (30.12.22 13:27:28) 
herkesin aksine aşırı bir çıkış beklemiyorum.
akp yeniden seçilirse, akp'nin devrilmemesi için özellikle rusya, katar, çin gibi ülkeler destek olacaklar. bir yandan da bu kadar borca karşılık ne teminat istedilerse onu alacaklar. Toprak bile olabilir bu.
akp seçilmezse, değişim rüzgarı olur, batıdan ya da imf'den kredi alınıp ekonomi yüzdürülmeye çalışılır. kimse türkiye gibi büyük bir ülkenin batmasını istemez.
zaten muhtemelen sabit kura geçilecek.
  • vizivozo  (30.12.22 13:41:02 ~ 13:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.