[]

Alibabadan Ürün Almak

İnternette biraz araştırdım ama makaleler konuyu reklama bağlıyor hep. Şimdi ben köpek eğitmeniyim. Bi köpek oyuncağı var ben bu oyuncağı derslerimde materyal olarak kullanıyordum. Sonra baktım bütün köpekler çok seviyor sahipleri de aynısından almak istiyor. Başlarda ürün sanal pazarlarda vardı benim öğrenciler topladı hepsini, bitti oyuncak. Petshop gezip 8-10 tane kadar buldum onları da aldığım fiyattan ben sattım öğrencilere piyasada da kalmadı. Alibabada ürün var. Ben şimdi bu üründen 100 tane almak istesem, şirket olmam gerekiyor mu? Ürün geldiğinde ne kadar vergi öderim nereden öğreniyorum?

Şuna da varım, “ben zaten bu işi sürekli yapıyorum. Alibabayı falan da iyi bilirim, sen bana ürünü söyle ben kendime sipariş vereceğim zaman seninkini de vereyim ücreti mukabilinde diğer konularına yardımcı olurum” diyen biri varsa o da olur.


 
Merhaba

100 adet satın almak ithalat girer.
öncelikle o ürünün aliexpres'in türkiye stoklarında olup olmadığına bakın. eğer tr de varsa ithalat sayılmaz.

Diğer bir seçenek ise samimi olduğunuz bir petshopa rica edip onun üzerinden ithalat yaptırmak.
  • durbidakka  (29.12.22 20:27:37) 
İthalat yapabilmek için şirket olmanıza gerek yok.


  • Depik  (29.12.22 20:39:16) 
@Depik biraz daha bahsedebilir misiniz? merak ettim nasil oldugunu. en son baktigimda birkac yere basvuru, iste bir sirketten on rapor cikartmak, uygun olup olmadigina gore satin alimi gerceklestirmek, satin alirken bilmem ne belgesini saticiya gondermek vs. bircok adim vardi.


  • nasil olur iste boyle  (29.12.22 21:14:44) 
Ben kendime sipariş verirken sana da veriyim, olayı olmaz sanıyorum .
O sayıda ürün ne olursa olsun gümrüğe tabi olacaktır .
Ürünün gtip, (hs code) unu falan üreticiden ( eğer üretici ise çünkü Alibaba da toptancılar da var, üreticisini bulmanız daha doğru olur ) isteyin .
Gtib ine göre, ithalattın ne kadar zor veya kolay olduğunu anlamış olursunuz ( sertifikaları, belgeleri falan ) ,
Ayrıca gümrük de istenilen testler falan olacak mı ? ( gümrük vergisi, ek gümrük vergisi falan nedir )
Bunlara şöyle bir göz atılıp , akabinde bir dış ticaret firması ile kolay bir şekilde ithalat yapabilirsiniz .
Ticari olarak düşünüyorsanız, bence deneyin .
Güzel bir ürün yakaladıysanız, neden bunu değerlendirmeyesiniz ki ?
  • dunyatuhaf  (30.12.22 03:55:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.