[]

Kız mevzusu, taciz olayı (vol.3)

Tacizci dün kendisine bizim iş yerinden birinin benim adımı verdiğini itiraf etti. Yalandır diye düşündüm ilk başta. Tacizciyi fake bir hesaptan ekledim, kabul etti. Bütün listesine baktım.

Birini buldum. Bizim iş yerinde çalışan ve iş yerimizim instagram hesabını da takip eden biri. Ayrıca tacizci ile aynı üniversiteden ve muhtemelen aynı bölümden mezun birisi.

Ben bu kişiden şüphelendim. Benim gibi taciz edilen biri de olabilir. Ama okullarının ve bölümünün aynı olması beni kuşkulandırdı.

Ben bu kişilerin hiçbirini tanımıyorum. Neden benim ismim verildi bilmiyorum. Kızla aynı servisi vs falan da kullanmıyorum.

İş yerimizin yılbaşı çekilişi oldu. O yüzden iş yerinin instagram hesabını takip edip postu beğenmiştim. Ondan sonra tacizler başladı bana. Bilmiyorum oradan mı buldular ama 6000 takipçisi var sayfanın ve ben ne alaka. Beni kızın yeni sevgilisine benzetiyor. Benim benzetildiğim tek biri var, o da Kıvanç Tatlıtuğ.. :)

Bugünden beri eklemeler kesildi.

Şüpheli kişinin ismini son ana kadar vermem. Ama versem o kişi de iftira atılıyor bana diyebilir ve ben başıma bela alabilirim.

SORU: Aradan sıyrılması bu kadar kolay olur mu? Her şey mi tesadüf bu kadar.

Ben motoru soğutmaya aldım. Dünkü sinirim geçti. Herhangi bir yönetici vs beni yanına çağırıp mevzuyu sormadıkça, birileri ekleyip mesajla vs rahatsız etmedikçe kabuğuma çekiliyorum ama şüphelinin vs her türlü ekran görüntüsünü vs aldım.

Soranlar var diye son bir duyuru daha açayım dedim.

BONUS: Sizce bahsettiğim kişinin adımı veren baş şüpheli olma ihtimali nedir?

volume2: www.eksiduyuru.com

volume1: www.eksiduyuru.com

 
Sana ulasana "adimi x mi verdi" diye sorsan cevap verecek gibi sanki?

Basligi gorunce kizin teki sana taciz iftirasi atti sandim :(
  • fakyoras  (29.12.22 17:57:18 ~ 17:57:47) 
@fakyoras

İş yerine yeni başlayan bir kızın eski sevgilisi kızın peşini bırakmıyor. Taciz eden kişi arkadaşım verdi adını dedi de benim kızla uzaktan yakından alakam yok. Biriyle karıştırıyorlar beni. Tacizci benim olmadığımı anladı da, kıza ulaşmak için iletişim numarası vs isteyerek tehditlere başladı bu sefer.

Engelle engelle bitmiyor. Sürekli hesaplar ekliyor. Bugün ekleyen olmadı.

Gerçekten adımı veren kişi şüphelendiğim kişiyse büyük bir skandal ve anında şutlanması lazım işten.
  • Cesario  (29.12.22 18:04:27) 
Ben Kıvanç Tatlıtuğ kısmında kaldım hocam.

Kıvanç Tatlıtuğ: Ben ne alaka
  • ruhen hastayim ben  (29.12.22 18:35:34) 
Valla hocam ciddi ciddi onceki duyrularda da denildigi gibi ortaligi kendin icin ne karmasik hale getirmissin. Duyurularin direkt 'tanimadiginiz birisi sizi eklese ne yapilmamali' sorusuna cevap olacak duzeyde.

Su asamada bisey yapma, sal gitsin. O 'supheli' kisi ortalik bu kadar karisiktan sonra bence digerini 'yapacagin isin' vs diye hasliyordur.

Soruya cevap: Evet, aradan siyrilmasi bu kadar kolay olabilir.
  • j r r tolkien hayrani  (29.12.22 18:39:51 ~ 18:40:25) 
@ruhen

Hocam esprisine yazdım onu ya, takılacak en son cümleye takmışsınız. Beni birine benzetiyorlar ya hani, o yüzden mevzular başladı. Ona bir ironi yapmak istedim.
  • Cesario  (29.12.22 18:55:13) 
Senin duruma özel söylemiyorum ama insanlarla yüzleşmekten bu kadar kaçmaya gerek yok. Karşında normal biri olmasa da belli ki ortada bir yanlış anlaşılma var. Yapacağın şey isteği kabul edip lafı uzatmadan sesli arayıp kimsin ne istiyorsun diye sormaktı. O konuşmada zaten kendini aklayacaktın, bu olay da bu kadar uzamayacak, bu kadar gün gündemini de kafanı da meşgul etmeyecekti.

Yanlış hatırlamıyorsam isteği kabul etmeme sebeplerinden biri kızı da bir şekilde rahatsız edebilme ihtimaliydi. E noldu yöneticine gittin, kızı öyle ya da böyle işin içine yine çektin zaten.
  • IncredibleMau  (29.12.22 19:03:29) 
@incrediblemau

Kıza benim üzerimden ulaşma ihtimali yok. İnstagramda falan ekli değil bende. Hesabım gizli. Böyle bir psikopat birini kabul edemem. Benim üzerimden başkalarına da salça olabilir. Hesabımdaki insanların yarısı iş yerinden arkadaşım. Kızı ben bulamazdım. Yönetici aracılığıyla kızı bulduk ve durumu ilettik. O konuda yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Yüzleşmekten korkmuyorum. Karşı taraf anlatmıyordu mevzuyu. Zaten kabul etmesem de mesaj yoluyla konuşma var ve sesli konuştuk araşarak.

Başkasının emriyle arkadaşlık isteğini kabul edecek değilim.

Üst yöneticilerim pek dahil olmuyor, keşke direkt müdüre gitseydim. Bu saatten sonra olay uzarsa zaten müdür ve disiplin kuruluna gidecek olay.

Kendini aklayinca olay bitmiyor. Şüphesi geçti belki ama aynı yerde çalıştığımızı bildiği için ona iletişim bilgisi vermemi istiyor ve öyle tehdit ediyor.
  • Cesario  (29.12.22 19:14:41) 
"Beyza Nur XXX"u tanıyor musun dedi iş yerinden, hayır dedim. Kapattım, isteği sildim, tekrar ekledi, engel attım.

Tamam konuşmuşsun da en can alıcı noktada kestirip atmışsın. Böyle yapınca adamın şüphesini de beslemiş oluyorsun. Şart koşsun şurt koşsun napıyorsa yapsın, üstüne gitsen dökülecek belki seninle ilgili ne duymuş kimden duymuş.. Ben kesinlikle üstüne giderdim. Farazi de konuşmuyorum benzer bir şey yaşadım daha önce.
  • IncredibleMau  (29.12.22 19:37:00) 
YANLIŞ: Tacizci dün kendisine bizim iş yerinden birinin benim adımı verdiğini itiraf etti. [Adam bunu hangi kanaldan itiraf etti, bu bilgi sana ulaşamamalıydı. iletişime geçmen yanlış.]
YANLIŞ: Tacizciyi fake bir hesaptan ekledim. [En büyük yanlışın]
YANLIŞ: Ben bu kişiden şüphelendim. [Bu olayın zihnini meşgul etmemesi gerekir]
YANLIŞ: Bugünden beri eklemeler kesildi. [Bu olayın zihnini meşgul etmemesi gerekir]

DOĞRU: Ben motoru soğutmaya aldım.
DOĞRU: Herhangi bir yönetici vs beni yanına çağırıp mevzuyu sormadıkça, birileri ekleyip mesajla vs rahatsız etmedikçe kabuğuma çekiliyorum.
DOĞRU: ama şüphelinin vs her türlü ekran görüntüsünü vs aldım.
  • WithWorth  (29.12.22 20:50:39 ~ 20:57:19) 
Ben yazacaktım ama @WithWorth yazmış. Şu 3 volümlük serüvende tek doğru hareket şu paragrafta:

"Ben motoru soğutmaya aldım. Dünkü sinirim geçti. Herhangi bir yönetici vs beni yanına çağırıp mevzuyu sormadıkça, birileri ekleyip mesajla vs rahatsız etmedikçe kabuğuma çekiliyorum ama şüphelinin vs her türlü ekran görüntüsünü vs aldım."

Pardon, tek değil. Bir de konuyu yöneticiye iletmen var. Gerisi komple hatalı. Hadi kurtulmuşsundur umarım.
  • nawar  (29.12.22 21:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.