[]

Kız mevzusu ,taciz olayı (vol.2)

Arkadaşlar yöneticiye bildirdim. Kızı çağırdık odaya, konuştuk.

Kızın eski sevgilisiymiş. Ayrılmışlar ama davalık olmuşlar, adam rahatsız ediyormuş. En son geçen hafta bana ulaştı dedi. Şu anda da kızın başka sevgilisi var hem de bizim iş yerinden.

Neyse adam ses kaydı attı çözelim mevzuyu yoksa büyüyecek falan diyor. Aradım çözemiyoruz mevzuyu. Eklemek istiyor ben de kabul etmek istemiyorum. İstanbul'a geleceğim falan dedi. Bulurum seni falan muhabbetleri.

Ben yöneticiyi aradım tekrardan. Dedim siz kızla ve gerekiyorsa şimdiki sevgilisiyle de konuşun, ne problemleri varsa çözsünler, beni aradan çıkarsınlar dedim. Yöneticim yarın kızla özel konuşacak, belki özel durum vardır dedi. Şimdi olay özel, ben müdahil olamam dedi. Ama kıza diyeceğim cesario yoksa etik hatta şikayet edecek seni diye. Konuyu insan kaynaklarına falan taşırsam kız daha yeni personel, işten atılma durumu da olabilir bilmiyorum şu aşamada suçu ne onun.

Ben nasıl sıyrılacağım bu işten? İlk defa böyle bir şey başıma geliyor.

Engelledim adamı ama telefon ya da adresi bulursa sıkıntı. Yargıya hangi aşamada taşımam gerekiyor?

Zaten davalıklar. Seni savcılığa vereceğim dedim, gayet rahat bir şekilde ver diyor. Yani karşı taraf dava ile korkmuyor.

Semt karakoluna gel polis arkadaşlarla karşılayalım dedim ona da tamam sıkıntı yok diyor. Psikopat biriyle karşı karşıyayız.

Sonunda engelledim. Ama bir şekilde iletişime geçecek tekrardan.

Volume1: www.eksiduyuru.com

 
adam kız yerine sana kayacak böyle giderse.


  • romario  (27.12.22 20:02:44) 
Ben suphe duyuyordum ama demek ki iyi olmus yoneticiyle konusmaniz.

Gercekten de cok sacma bir durumda kalmissiniz.

Bence birkac gun daha rahatsiz edilirsen kiza gidip "yeter, beni cikarin aradan, yoksa seni de sikayet edicem" falan deyin.
  • ahm1  (27.12.22 20:05:51) 
@ahm1

Yarın yönetici konuşacak onunla baş başa. Belki bize o an hepimiz varken anlatamadığı bir şey vardır dedi. İş uzarsa cesario durumu insan kaynaklarına taşıyabilir diye aktaracağım dedi.
  • Cesario  (27.12.22 20:14:35) 
Kullanıcı adını değiştirirsen bulamaz. Mümkünse fotoğrafını da geçici olarak değiştir. Dağ taş yap. Tanımadığın insana niye cevap yazıyorsun.


  • dissendium  (27.12.22 20:14:55) 
bence senin suçun olayların bu noktaya gelmesi geçen ki soruna da yazacaktım ama neyse boşver dedim. baktın adam sıkıntılı bir tip oturduğun yere kadar söylüyor, dondursana abi instagramını sonra da git yöneticiye anlat sonra da kıza söyle bak böyle böyle bir şey var ben ne alaka diye. o kızın senden saatlerce özür dilemesi lazım. adam seni aramış sen de açmışsın tamam ama sonrası tamamen senin hatan bence. üstüne bir de adamı tehdit etmişsin ve asıl mesele olaya gereğinden fazla müdahale etmişsin yöneticiye 1 kere söylersin böyle böyle diye ben rahatsız ediliyorum diye sonrada kimseyle muhattap olmazsın, insanların ilişkisine karışmışsın bir nevi.

adam sana ses kaydı atmış mevzuyu çözelim demiş. ne mevzusu ? senin adamla bir sorunun yok ki sen biraz kaşınmışsın burda. ya anlatmadığın başka şeyler var ya da olayların büyümesinin sebebi tamamen senin hatan.
  • sassot  (27.12.22 20:15:38) 
@dissendium +1

Aa evet, instagram kullanmadigim icin aklima gelmedi herhalde ama şoyle 2-3 gunlugune de kapat hesabini bence.
  • ahm1  (27.12.22 20:16:41) 
@sassot

Anlatmadığım bir şey yok. Ben adamı da kızı da tanımıyorum.

Karşı taraf ısrar ediyor. Anlatmıyor da. Tanımadığım biri bana böyle mevzular yüzünden ulaşsın istemiyorum. Sorunum bu.

Karşı taraf diyorlar mevzu büyüyecek diye. Ben tehdit etmiyorum.
  • Cesario  (27.12.22 20:18:56 ~ 20:24:01) 
İsteği kabul etseydin o kızla sevgili olup olmadığına bakacaktı büyük ihtimalle. Birlikte fotoğrafınız var mı, fotoğraflarını o kız beğenmiş mi... Sen savcılık, polis karıştırarak sanki kızın sevgilisiymişsin gibi tepki vermişsin ve daha çok dikkat çekmişsin. O kız benim sevgilim değil, tanımıyorum, yürü git diyebilirsin.


  • dissendium  (27.12.22 20:21:35) 
abi sana mevzuyu anlatmak zorunda değiller dediğim gibi sen olaylara karışmak istemişsin. adama savcılığa veririm demişsin, polis arkadaşlarla karşılayalım demişsin bu tehdit olmuyor mu. tanımadığın biri sana ulaşsın istemiyorsan, karşı taraf ısrar ediyorsa, arkadaşından ekliyorsa instagramını dondur birkaç gün, ertesi sabah git anlat yöneticine tamam olay bitti gitti. öyle davranmışsın ki adamın aklına kurt düşürmüşsün.


  • sassot  (27.12.22 20:25:48) 
kardeşim sen engellemeye, takibi kabul etmemeye devam et. bu işin bir tarafı değilsin. muhattap olma yani. kesinlikle takibe de alma. insta gizlilik kısmından tanımadığın kişilerin mesaj atmasını da engelle. ne gerek var durduk yere başına iş alasın.

kimseyi kendi şahsi profiline kabul edip, birinin sevgilisi olup olmadığını kanıtlama borcun yok. uzatma yani ilerişim kurmana da gerek yok. savcılığa polise gidicem de deme. bir şey deme cevap vermeme gerek yok yani.
  • roket adam  (27.12.22 20:28:31 ~ 20:46:51) 
Ya şimdi savcılığa, polise gitmeye "sıkıntı yok" derler ama gerçekten gidersen de o psikopatların süt dökmüş kedi yavrusuna dönmesi 5 dakika almaz. Zaten böylelerini korkutmak için değil cezalandırmak için dava etmek lazım ama bizim hukuk sistemi de malum. Anca FETÖ'cü falan dersen bi şeyler yapıyorlar. Geçmişini bir kazsan belki bulursun. Herif tehdit yerine terörden hapse girerse ne şaşırır ama.


  • d max  (27.12.22 20:43:48) 
Hocam bu iş nasıl çözülür biliyor musun ?

1- İsteği kabul et
2- Adamı bi dinle sıfırdan bak bakalım ''TAM'' olarak derdi ne
3- İşin en başından beri ona karşı yaklaşımının ''Savcılık,polis vsv'' neden böyle olduğunu açıkça anlat

Sen olaya gizem katmışsın, savılıktan, polisten vs ancak sen ve senin gibi etliye sütlüye dokunmayan, kuralına nizamına göre yaşayan insanlar korkar. Bu adamlar neden korksun ? Adam dövmenin, bıçaklamanın vs vs nin kağıt üstünde cezası var, realitede yok ki. Takar bıçağı 3 ay sonra çıkar ne olcak. O nedenle konuş açıkça, hatta tatlı bi yalan sık '' Konuyu kız arkadaşıma anlattım bu aklı o verdi o da benim gibi tedirgin oldu '' de ve iş bitsin.
  • ebeş  (27.12.22 20:49:28 ~ 20:50:06) 
Bence de kızla sevgili misin ona bakacak. Kabul etsen ne olacak ki? Kaldır fotolarını ya da onu kısıtla. Belki peşini bırakacak.


  • Kahvedesu  (27.12.22 21:16:43) 
ben neyden çekindiğini anlamıyorum, bırak eklesin. ya da numaranı ver arasın. gel kardeşim derdin ne anlat diyebilirsin. mantıklı biçimde kızı tanımadığını anlatırsan senle uğraşmayı bırakacaktır. ha kızı rahatsız etmeyi kesmez orası ayrı.


  • orpheus  (27.12.22 21:34:56) 
kimseyi ekleme numaranı da verme sakın. seni de bahsettiğin kişiyi de tannımıyorum inanmıyorsan bahsettiğin kişiye sorablirsin de engelle gitsin. bu tiplerle konuşarak anlaşılmaz.


  • 0zlem  (27.12.22 21:52:35) 
ağa olayla hiç alakan yokken bu kadar dahil olman çok saçma.
iki yarım akıllının uçkur derdi yüzünden sen niye geriliyorsun. elemanla gereğinden fazla muhatap olmuşsun. yetkili abiye bildirdin mi, bildirdin. bu kadar. ne isteği kabul et, ne hesabını kapat. bunları yaparsan sarmayacağı varsa da sarar. böyle dangalaklıklar yapmaya devam ederse ısrarlı takipten falan şikayette bulun. kızla da dosyası varmış zaten. böyle tiplerin %80 hagb vardır. onun da yanacağını düşünürsek süt dökmüş kediye döner. memleketteki atarlı giderli delikanlıların neredeyse tamamı savcı çağırınca kapında köpeğin oluyor şikayeti çek diye.

  • Whily  (27.12.22 21:54:18 ~ 21:55:29) 
ebeş+1

kanka sen olayı büyütmek için elinden geleni yapıyorsun bence. herif normal değil o net belliki ama sende pek normal gelmedin bana. en başta herifle gerçekten bir muhattap olup mevzubahis kişiyle herhangi bir diyaloğunun olmadığını sadece aynı yerde çalıştığınızı onu tanımadığını vs belirtip yoluna koyulacaktın. bu kadar. sonrası olmamalıydı. senin kimseyle bir sorunun yokki. olması için niye aranıyorsun ? yönetici vs ne alaka? kıza söylerdin durumu bilgisi olsun diye o sonuçta tanıyor onu. bir tehdit vs söz konusuyda polise savcıya gider. sen niye kendine rol biçmek için adeta çaba gösteriyorsun kanka yapma erken yaşlanırsın bak.
  • debian  (27.12.22 21:54:23) 
@sassot +1
@ebeş -300 500 falan

Sen neden inatla muhatap olup süreci uzatmış bir de adamı tehdit etmişsin anlamadım. Belki önceden arkadaşınla onun ilişkisi var diye düşünüyordu, şimdi seninle bile düşünüyor olabilir. Konuşmayıp geçecektin. Bir de zaten davalık olmuşlar kızın suçu yok ki şu an neden onu ortaya atıyorsun(uz) ve sıkıştırıyorsun(uz)? Engelle geç. Yazma bir daha başka hesaptan eklediyse de.

Hesabına da ASLA ama ASLA ekleme. Şu mağara adamlarına istediklerini veremeyin. Şu an senin hakkında adın ve semt dışında bir şey bilmiyorsa, eklediğin anda bir kamyon bilgi edinecek. Gittiğin yerlerden arkadaşlarına kadar. Öyle daha mı iyi? Böyle tiplerin affedersiniz stalklarına 1, üç kuruşluk zekaları ile yapmaya çalıştıkları dedektifliklerine 2.

Olayın tarafı olmak istemediğini ilettin sen. Senden çıktı. Eklediğinde ve konuştuğunda bu kafa yapısındaki mağara adamları ile anlaşabileceklerini iddia arkadaşlar da DM'ye gelsinler. Bir köprü var boğaz manzaralı. İyi fiyata bırakırım.
  • nawar  (27.12.22 22:12:14 ~ 22:13:39) 
Hepsini okumadım. Kıza sordun mu mesleği neymiş?


  • baba553  (27.12.22 22:18:04) 
hiç bulaşma yazmıştım. bulaşmışsın :). instanı falan kapat bundan sonra bu konuyla alakalı yöneticin hariç kimseyle iletişimde olma.


  • paintov  (27.12.22 22:46:55) 
Öncelikle muhatap olma kısmında şu eleştirinize katılıyorum. Yanlış yaptım. Çünkü direkt hedef tahtası haline geldim şu anda tacizci tarafından. Adam dedi sesin de benziyor senin, şüphelendim şimdi iyice vs söyledi bir şeyler. Mevzuyu çözelim derken iyice içine girdap gibi çekildim.

Olayın üzerine gitmek istedim. Hiç alakam olmayan bir şeyden dolayı birinin sevgilisi zannediliyorum ve psikopatın teki bana ulaşmaya çalışıyor. Instagramdan da asla kabul etmem. Kimseye ispat zorunluluğum yok, ayrıca gizli hesabımı açamam kimseye istedi diye. Ne yapacağı da belli değil. Kadın yöneticiye bildirmekle iyi ettim. Onun kızı sorgulaması daha mantıklı oldu.

Kızı ortaya attığım ya da sıkıştırdığım yok. Kadın yöneticimiz baş başa tekrar konuşacak zaten yarın. Daha geçen hafta tacizci ulaşmış. Kızın iş yerimdeki alakasız kişilerle iletişim kurma vs gibi laf anlatması lazım. Karşı taraf da anlayacak biri değil de en azından rastgele insanları taciz etmesin, kime ulaşmak istiyorsa doğru kişiye ulaşsın. Yeni sevgilisiyle mi çözerler nasıl olur orasını bilemem. Ama bana tehditler vs devam ederse disiplin kuruluna şikayet etmek zorunda kalacağım. Yönetici de bu durumu yarın bildirecek kıza zaten.

Ben engelledim tacizciyi. Artık muhatap olmayacağım yönetici dışında. Tek derdim alakam olmayan bir olayda adımın geçmemesini ve rahatsız edilmemeyi istiyorum.
  • Cesario  (28.12.22 00:06:49) 
Kendi başına açtığın dert yüzünden kızı disiplin kurulana falan vermek de büyük ayıp cidden, hele bu ekonomide.

Sen başta olayın tarafı olmayı reddetseydin zAten eleman senin peşine dolaşmayacaktı.

Adam sana bir adım attıkça sen olayları öğrenmek için, merakından 2 adım attın. Başını da kendin belaya soktun. Kızın da bir suçu yok gibi duruyor senin başının derde girmesi konusunda.

Engelle adamı, değiştir ismini bi kaç gün. başka bir şeyini bilmiyo zaten. Kestirip atman gereken konuyu uzattıkça uzatıyosun. Hem kendi başını hem kızın başını belaya sokuyosun.
  • zimbirik  (28.12.22 01:12:19) 
ebeş -1,
zimbirik -1,

Kiza acimak suan dusunulecek son sey olabilir. Gelecek sefer efendi adam yerine pic tercih ederken iki kez dusunur.

bir erkek tanimadigi bir kizin serseri eski sevgilisi kendine sardiginda izlenecek en dogru yolu harfiyen bilmek zorunda degil.
  • WithWorth  (28.12.22 03:21:15 ~ 03:23:39) 
Hala başka hesaplar eklemeye devam ediyor beni.

Bu işin sonunda ya instagram hesabım hacklenecek ya telefon numaramı bulup iletişime geçecek benimle, bir şey olacak.

Beni salsa tacizci iş yerinden alakasız başka birine salça olacak. Kıza ya da sevgilisine ulaşana kadar devam edecek belli. Yani kızın da eninde sonunda iş yeriyle başı derde girecek. Bu benim problemim değil ama.

Benim yerimde başkası olsa belki direkt kızın sevgilisini bulur ona anlatırdı. Ben bu işi yöneticilerle çözmek istiyorum. Biz ilgileniriz denilmesini bekliyorum. @withworthun dediği gibi ben bu konuya nasıl yaklaşılır bilmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Hep filmlerde ya da gazetenin 3.sayfa haberlerinde böyle şeylere şahit oldum şimdiye kadar.

Kimsenin benim ya da ailemin huzurunu kaçırmaya hakkı yok.
  • Cesario  (28.12.22 05:48:56) 
Çok fazla kızem kattın maalesef, eleman da iyice kıllandı. "Bu kadar gizlediğine göre kesin yeni manitası bu" diyordur kendi kendine.

Adam laftan anlayacak bir tip değil, sen gizlendikçe seni kurcalamaya devam edecek. Aç konuş, "bak güzel kardeşim, sen beni onun sevgilisi sanıyorsan ama yanılıyorsun, ben kızı tanımıyorum bile, hedefini değiştir ve benimle boşuna zaman kaybetme, hedefin ben değilim" demen lazım.

Ama ikna olmaz, illa senin instagramını görüp bakacak, ikna olacak, takıntılı çünkü.

Eğer öyle bir özellik varsa (var sanırım) tüm özel paylaşımlarını gizle ya da sil, çiçek böcek dağ tepe kalsın sadece. Kabul et isteğini girsin baksın bi rahatlasın.
  • John Bloor  (28.12.22 10:54:11) 
ulan ne bicim is ya, herkesin tavsiyesi mantikli geliyor okuyunca ama bu gizem katma isi adami hakkaten killandirmis olabilir sanirim ben de o tarafayim ama boyle ruh hastalariyla da cok muhatap olmamak lazim durduk yere sacma sapan bir seyle ugrasmak zorunda kaliyorsun valla gecmis olsun.


  • bay b  (28.12.22 11:03:32) 
Dostum instagram hesabın nasıl hacklenecek durduk yere? Rahat ol sen. Gerekli önlemleri al (2 faktörlü doğrulama falan), instagram bildirimlerini kapat gitsin. istediği kadar eklesin kaç tane hesap açıp ekleyecek. ayrıca engelle, bu kişinin yarattığı yeni hesapları da engelle de. uğraşsın dursun ne kadar uğraşacak.

hesabına almaya falan çalışma, bu saatten sonra diyalog kurmak sana daha çok zorluk ve stres yaratacak.
  • roket adam  (28.12.22 11:40:54) 
olayı ne büyütmüşsün + 1
net bir şekilde o kızı tanımıyorum, sen söyleyince baktım bizim şirkette çalışıyormuş, benle hiçbir alakası yok. instagrama + twitter'a da ekliyorum gir istediğin şeye bak ama bundan sonra beni bu konuda asla rahatsız etme de gitsin.

  • vizivozo  (28.12.22 11:57:08 ~ 12:00:55) 
İki duyuruyu da okuyunca bir plot twist olacak ve kızın yeni sevgilisi siz çıkacaksınız diye düşündüm. Tacizciye karşı davranışlarınız belki o zaman anlam kazanmış olurdu.

Hiç alakanız olmayan bir konuda hem kendinizi hem de o kızı zor durumda bırakmışsınız. Belki de kızcağız işini kaybedecek.

Şu noktadan sonra bence adama "senin hedefin ben değilim, ben o kızı tanımıyorum" deseniz sizin için daha hayırlı olacak gibi. Diğer türlü adam şu an kafasına sizi kızın sevgilisi olarak yazmış durumda. Siz onu yok saydıkça daha da hırslanabilir.
  • pispinti  (28.12.22 12:50:11) 
Bugun ne oldu?


  • ahm1  (28.12.22 23:46:06) 
@ahm1

Başka hesaplardan eklemeye devam etti. Kızın babası bunu arayıp kızı şikayet ettiğimi söylemiş, bana mesaj yoluyla yazdı. Korkutmuşsun çocuğu falan demiş babası. Babası da belki kızının sevgilisi zannediyor bilmiyorum yani kız olayı nasıl aktarıyor bilmiyorum ve kıza da güvenim yok.


Ben işin içinden çıkamıyorum. Beni nereden buldun deyince çalıştığım firmayı söyleyip oradan bir arkadaş söyledi dedi. Yalan mıdır doğru mudur bilmiyorum.

Ben konuyu başka bir yöneticiye aktardım o ilgilenecek. Tacizci ile instagramda sakince 15 dk konuştum, ses kaydı da aldım. Kızın sevgilisi olmadığımı anladı muhtemelen ama şikayet ettiğimden dolayı kıza ulaşabildiğimi anlayıp kızın iletişim bilgilerini istiyor. Yoksa bana ve gerekiyorsa aileme salça olacağını söylüyor. Hodri meydan olsun da sadece can sıkıyor bu durum. Gerçekten biri benim adımı verdiyse bu büyük bir skandal.

Galiba instagram hesabımı kapatacağım. Önce sizin de dediğiniz gibi kullanıcı adımı değiştirmeyi deneyeceğim.

edit: bu arada şikayet falan yok. sadece kızın kim olduğunu öğrenmek için yönetici aracılığıyla kıza ulaşıp mevzuyu aktardık o kadar.
  • Cesario  (29.12.22 00:45:09 ~ 00:47:14) 
"Kızın babası bunu arayıp kızı şikayet ettiğimi söylemiş, bana mesaj yoluyla yazdı. Korkutmuşsun çocuğu falan demiş babası."

bunları yazan kızın babası mı?

bence adama son bir "benim olayla hiçbir alakam yok, beni rahat bırak, sorununu kızla çöz" şeklinde bir mesaj at ve 2-3 günlüğüne kapa instagram'ını.

"hodri meydan"lık bir durum yok, olay senin olayın değil. hayır yani gidip adamı dövsen, adam sana abi demeye başlasa ne olacak? birine anlattığını düşün bu olayı, o kadar saçma bir olay ki, sonunda 2-3 boksörü birden dövmüş de olsan kimse etkilenmez yani. ne saçma olaymış denir.
  • ahm1  (29.12.22 00:53:38 ~ 00:54:37) 
@ahm1

Kızın babası değil tacizci yazdı. Tacizciyi babası aramış. Kızımı şikayet ettiler falan demiş galiba babası adama.

Hodri meydan derken uğraşsın, ben sabırla engellemeye devam ederim. Telefonum öğrenilirse de devam ederim. Zaten iş o aşamaya gelirse muhtemelen davalık oluruz. Kız ya da sevgilisi ya da ailesi beni devreden çıkarması lazım. Bu kadar zor olmamalı bu olay.

Yoksa olay zaten CEO'ya kadar gidecek şikayet hattına yazarsam.

Tacizciye söyledim dediğin şeyi. Bu sefer de kıza ulaşmamda yardımcı ol yoksa rahatsız etmeye devam edeceğim diyor seni de aileni de. Benim korkum yok. İsterse ölüm tehdidinde bulunsun da. Neden böyle bir olayın içindeyim abi ben. Bir tek ben söylüyorum sanırım olayın benimle alakalı olmadığını.
  • Cesario  (29.12.22 01:08:12) 
"korkutmuşsun çocuğu" falan demesi sıkıntı azcık. seni yumuşak görüp "ben bunu korkutarak kıza ulaşabilirim" diyebilir. tabii böyle gözükmemek için sert yap demiyorum. sallama, cool takıl bence. instagram'ını da kapat hemen, rahat et. 3 gün girmezsen ölmezsin herhalde, sonra açarsın.

kız da kendi derdinde herhalde ama en azından babası seni düşünüp senden de bahsetmiş adama.
  • ahm1  (29.12.22 01:18:14) 
abi öncelikle ailenin ve kendinin can güvenliğini sağla, birkaç günlüğüne/haftalığına bir yerlere git. öyle yapsaydın da böyle olsaydı da, iş bitmiş gitmiş. Bana kalırsa bir avukata da danış, hangi durumda ne yapılabilir onu öğren. kısacası kendinle ilgili bütün önlemleri almaya bak.
bir psikopat siz yokken kapınıza dayansa kıza mı ailenize mi yazık olur, bunun cevabını kendince ver.

  • rakicandir  (29.12.22 02:11:08) 
Adamı eklemeni ve konuşmanı söyleyen arkadaşlar vardı değil mi? Biz bunları hep söyledik. Elemanla iletişimde kaldıkça başına bela alıyorsun.

Şimdilik ailen üzerinden tehdit ediyor seni. Biraz daha muhatap olursan seni haberlerde görürüz. Eğer kızın bilgilerini verirsen de #BeyzaNurİçinAdalet tag'inde bile buluşma ihtimali var.

Sorunlu kişilere, takıntılı kişilere, mağara adamlarına, tacizcilere 1 cümleden fazla sürecek cevap vermeyin. Engelleyin gitsin. Sizin kendince mantıklı(?) bulduğunuz o iletişim içeren çözümlerin şimdiye kadar işe yaradığını hiç duymadım.
  • nawar  (29.12.22 11:10:59) 
adamı ekleyip kızla bir alakan olmadığını göster diyenlerden biriyim.
doğru olanı yapmışsın. adam, kızın sevgilisi olmadığını anlamış. Bundan sonra seninle fazla uğraşmaz. motivasyonu kalmadı. kızın bilgilerini senden alacakmış falan saçmalık, ya tutarsa diye tehdit etmiş. şimdi tüm mecralardan adamı engelle ve yok say. cevap bile verme. ne halleri varsa görsünler sen bulaşma. yöneticiye falan da gitme.

  • vizivozo  (29.12.22 14:05:28 ~ 14:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.