[]

Amerikada Hakan Şükür'e Fetö yardım etmiyor mu?

s.b.


ek
Ayrıca bir de adama torinolu şaban falan dedik de, son konuşmalarına göre, bir futbolcu için gayet zekiymiş bence.

 
etmiyor. ilk gittiğinde über yaptı. belki anlatmadığı başka işler de yapmıştır, janitor, kuryelik gibi. sıfırdan hayat kurdu elinde ne kadar nakit varsa, onunla. youtube vs. para kazanmaya baktı. şimdi sanırım futbol okulu açmış.


  • gabe h coud  (29.12.22 10:56:17 ~ 10:56:59) 
Yardım ediyordur ya etmese bu kadar savunmazdı. Hala toz kondurmuyor. YouTube geliri ile ciklet alır orda


  • olaylar olaylar  (29.12.22 11:02:40) 
über'i dil öğrenmek için yaptı. para derdinden değil.

birileri yardım etmese çoktan "ben de kandırıldım, bu örgüt böyle böyle" diye itirafçı olarak dönerdi. adam hala fikirlerinin arkasında.

belki bi ihtimal, döndüğünde gerçek tam bi itirafçı olamayacağı için(çünkü işin ucu kendisine de çok ağır dokunacak) hiç dönmüyor olabilir. şu an iyi kötü abd'de keyif çatıp mağduru oynayabiliyor; dönerse "vay anasını neler yapmışlar" denmesi ve halkın tepkisinin mağduriyetten nefrete dönmesi muhtemel.
  • delarue  (29.12.22 11:50:02) 
Ayrıca bir de adama torinolu şaban falan dedik de, son konuşmalarına göre, adam bir futbolcu için gayet zekiymiş bence.


  • vizivozo  (29.12.22 12:02:01) 
etmeseydi çoktan karşısına geçerdi fetö'nün. hala laf söyletmiyor


  • paintov  (29.12.22 12:12:20) 
Daha ne yapsin? Tum kariyerini feto yapmis zaten. Cengizlere AKP yardim etmiyor mu gibi olmus:)


  • neck_and_neck  (29.12.22 12:48:07) 
herkes ezbere konusuyor. su an feto ile alakasi yok. oldugunu iddia eden varsa kanitlasin.


  • buenosdias  (29.12.22 14:03:40) 
halihazırda mali ilişkileri var mıdır, bu ilişkide hangi taraf daha çok faydalanmıştır tartışılır. kendisi hiyerarşik yapısında bulunmadığını ya da üyesi olmadığını söylese de röportajlarından anlaşıldığı kadarıyla fikir birliği kesinlikle devam ediyor. tecrübeli türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak bu yapıya bir şekilde entegre olmuş insanların yalan söylemekle ilgili bir sorunu olmadığını biliyoruz.


  • zgrydn  (29.12.22 14:29:09 ~ 14:36:10) 
zgrydn+1
Hakan Sukur'un karakterine dair turnusol kagidi www.youtube.com Sabri'nin Ayhan Akman faulu girisimine penalti diyemeyecek kadar tetikci. Olay Galatsarayliligi, fanatikligi olsa umrunda olmaz ama olay Fetoden aldigi Fenerbahce'yi bitirin talimatini uyguluyor olmasi.

  • speedy  (29.12.22 15:06:59) 
ediyodur. o başka işler şekil şukul bence. hayatları yalan heriflerin.

zekası falan da yok, yazılanı, ezberletileni söylüyordur. adam vekilken soru sorulduğunda büyüklerim bilir diyen bi herif.
  • gurur  (29.12.22 15:32:12 ~ 15:32:50) 
Hakan Sukur yardima ihtiyac bir konumda mi? Yeni haber falan mi var gormedim cunku. Bir de bu adamlari uzun uzun dinlemeyin. Hepsi manipulasyon ustadi, yalan, carpitma bini bin para. 3 dogrunun arasina 1 yalan seklinde calisirlar. Kontra soru soran yok bir sey yok aciyorlar youtube yayinini magdurum da magdurum. Buyuk sporcudur ama bu kollanmadigi gercegini degistirmez hakli olarak hep bir acaba olacaktir. Keza Ertugrul Saglam'in basarisi da saibelidir. Nerede simdi bilen var mi? Nedense bunlarin basarilari hep cemaatin altin yillarinda gerceklesiyor:)


  • freedonia  (29.12.22 15:40:17) 
dil öğrenmek için über mi yapılır. adamın ilk videolarını hatırlıyorum. geçim derdindeydi. iyi topçuydu. gs'nin şampiyonluklarında ve uefa kupasında çok önemli katkısı var. bunların dışında kanıtlanmış, yargı sonucu kesinleşmiş bir suçu, cezası yok. kendini savunamayan insanları suçlamak bize yakışmaz.

Edit: Türkiye'deki varlıklarına el konuldu. Oraya gittiğinde elindeki nakit para dışında parası yoktu.
  • gabe h coud  (29.12.22 15:44:38 ~ 16:49:43) 
Paranın zaten anasını ağlatmış bir arkadaşımız, ne paraya ihtiyacı olacak. Bakmayın şekil yaptığına krallar gibi yaşıyordur. Suçlamasından bağımsız olarak dünya işleri ile işi kaldığını sanmıyorum. Enes kanter gibi bir figüran işte.


  • roket adam  (29.12.22 16:19:54) 
Valla bence bisekil yardim aliyordur da direkt feto etmiyordur. Daha cok cemaat bagiyla baglantili oldugu kisilerden bir yardim aliyordur. Misal bir ara su yetenek sizsinize katilan talk showcunun enes kanterden falan kendisine yardim etmesini istedigi mesajlar falan vardi ya bu da o hesap.

Yani cemaat vasitasiyla bildigi kisilerden borc vs aliyordur ya da belki cemaat on ayak oluyordur o yardimlari bulmasina falan ancak direkt feto falan da yardim etmiyordur bence.
  • j r r tolkien hayrani  (29.12.22 16:32:49 ~ 16:34:25) 
valla cemaat olaylarinda genelde sizin cemaate yardim etmeniz gerekiyor. para vs veriliyor.

cemaatten yardim da network seklinde olur. dogrudan cemaat hakan sukur'e para vermiyordur yani. aksine bizim saban veriyordur.

uber yapma olayini gecelim. adamin parasi var saati $15 araba mi surecek. turkiyedeki tasinmazlari gitti sadece. likit parayi tr'de birakacak degil avrupa'da futbol oynamis adam. tek sezon serie a'dan aldigi para amerika'da krallar gibi yasatir onu. ki birkac sene oynadi.
  • antikadimag  (29.12.22 20:22:43 ~ 20:23:37) 
Abi bankadaki parasına el koydular adamın. Nakit kağıt parası dışında bir şeyi yoktu Amerika’ya geldiğinde.


  • gabe h coud  (29.12.22 20:30:33) 
hocam simdi diyelim italya'da 10 milyon dolar kazandi. bu para turkiye'deki bankaya yatmayacak.

10 milyon dolari turkiye'ye transfer etmesinin geregi nedir zaten turkiye'de milyon dolarlari olan adamin?

diyelim ki ev mev aldi tr'de bir kismiyla. yine de bu adamin yurtdisi banka hesabinda kenarda kosede kalmis parasinin zekati amerika'da 10 yil yuksek standartta yasatir onu.
  • antikadimag  (29.12.22 20:34:58) 
@gabe h coud nahifligine sapka cikartiyorum, bu adamlar yas tahtaya basmazlar kendi akli yetmese bile cemaatten akil veren yardim eden cikmistir, parasini tasimistir. En ufak google aramasinda cikiyor zaten emlakkulisi.com Adam italya'da ingiltere'de oynamis daha o zaman oralardan bile almistir yatirimlik evler. Adam maaslar, primler, reklamlar dunyanin parasini kazanmis magdur gozukmek, sempati kazanmak icin mazlum imaji veriyor donercide calistigini gorsen bile inanma. Fetullah gulen yakin muritlerine soyluyormus, ev alma kirada otur, zengin demesinler, dunya malina tamah ediyor demesinler. adamlarin hayati takiyye.


  • freedonia  (29.12.22 21:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.