[]

Rotasyon kabul etmeme.

Merhaba. Bölge müdürü çalışanların aynı yerde 4 seneden fazla kalmasını istemiyor ve başka lokasyonlara rotasyon veriyor. Yüksel ihtimal benimde başıma gelecek. Kötü yanı şimdi aldığım maaş farkını gönderdiği yerde alamayacağım. Üstüne evime uzak 3 vesait yere gönderme ihtimali var. Benim kabul etmeyeceğim lokasyon dışına beni gönderme hakkı var mı? Bir kaç ay önce rotasyon olursa şayet şimdiki haklarımdan feragat ettiğimize dair imza aldılar bizden, mecbur kabul ettik. Yinede tazminat talep edebilir miyim hem gelirim düşecek hemde uzak bir lokasyona gideceğim.




 
işyerinin rıza dışı değiştirilmesi ve gelirde düşme esaslı değişiklik olacağından haklı fesih imkanı doğar ve kıdem tazminatına hak kazanabilirsiniz.


  • gottacatchemall  (29.12.22 03:09:44) 
Sizin yazılı izniniz olmadan bunu yapamaz. Değişikliği kabul etmediğiniz takdirde tazminatınızı alarak işten ayrılabilirsiniz. İmza attığınız belgede ne yazıyordu? Bu bahsettiğim izni yazılı olarak verdiyseniz değişikliğe razı olmuşsunuz demektir.


  • pispinti  (29.12.22 10:19:07) 
İmzalı belgede görev değişikliği için değil şimdi ki maddi haklarımdan feragat ettiğime dair bir metin. Yüzde 30 maaş farkı vs için.


  • beyaban  (29.12.22 16:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.