[]

Elektronik esyalarin kutusu atilmali mi?

2 yil once aldigim yazici ve tv’nin kutularini atmali miyim? Evde koyacak yer yok. Cok yer kapliyorlar. Ne yapsam? Yarin obur gun bir sorun ciktiginda kutusu istenir mi (garantileri bitti).




 
At gitsin. Ise yarama ihtimali cok dusuk.


  • hot potato  (28.12.22 19:53:04) 
Garanti için kutuya gerek yok. Taşınırken yazıcıya bir şey olmaz da tv için kutunun durması iyi olabilir. Gerçi iyi bir nakliyeci televizyonu da güzel paketler. Hatta taşınırken sigorta yaptıracaksan kutuların hepsini at.


  • kanepeee  (28.12.22 19:54:59) 
tv'yi atma. kenarlarındaki birleşim noktalarından çözüp dümdüz şekile getirebilirsin. sonra yatağın altına koy. ben öyle yaptım. servislik bir durum veya taşınma durumunda lazım olur. öbür türlü tv taşınması çok riskli. arkadaşın panel gitti arabanın arkasında taşırken.


  • mr.goodcat  (28.12.22 21:00:10) 
garantileri bitmese de geçerli olması için kutu tabi ki lazım değil.

ancak ilerde satmak isterseniz, satarken nedense kutu soruluyor. ikinci elde bi kutu fetişizmi var. kutu varsa daha çok para, kutu yoksa daha az para ediyor falan. çok büyük bi rakam değil tabi, ama boş kutusu bile satılıyor bu macbookların ayfonların.


belki çalıntı olmadığı intibasını veriyordur kutulu olması, bilmiyorum.
  • wct3 org  (28.12.22 23:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.