[]

Nevşehir toplu taşımayla gezilir mi?

bu haftasonu için gezilecek yerlere sık otobüs/dolmuş seferleri var mıdır? Sürünür müyüz bu şekilde? Taksi kullanacak olsak dönüşte bulamama riski olur diye düşünüyorum. Çok sürüş tecrübem olmadığı ve kış aylarında olduğumuz için araç kiralamaktan çekiniyorum biraz, yollarda buzlanma vs olur diye tırsıyorum. Bir de oradaki araç kiralama firmaları için dikkat edilecek hususlar nelerdir?




 
arac kiralamalisin. karda kista surdum hicbir sorun yasamadim. ölu sezon sayilir su an bu yuzden aradigini kolay bulamayabilirsin taksi vs


  • ala09  (28.12.22 20:44:06) 
Nevsehir derken kapadokya mi? Turistik yerlere dolmusla/minibusle rahat rahat gidersiniz. 8 sene oncesinde bile kisin problem olmamisti benim icin.


  • kuehles blondes  (29.12.22 00:39:35) 
toplu taşıma ile gezemezsiniz. kapadokya'da görülmesi gereken ziyaret yerlerinin çoğuna toplu taşıma yok. paşa bağları, zelve, aşk vadisi vs. çok fazla yürümek durumunda kalırsınız. şu anda kar yok, hava güneşli. önümüzdeki 8-10 gün de kar görünmüyor tahminlerde. olsa bile kış lastiği ile çok rahat gezersiniz. şehir merkezinde bile toplu taşıma zayıf maalesef. herhangi bir bilgi veya yardıma ihtiyacınız olursa bana mesaj atabilirsiniz. iyi gezmeler.


  • mustafakesekci  (29.12.22 12:08:35) 
Cevaplar için teşekkürler. Gezilecek yerlerden kastım Derinkuyu vs araçla gidilmesi gereken turistik yerlerdi.


  • opethian  (29.12.22 12:47:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.