[]

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Merhabalar,

Ülkenin koşulları, sürekli artan maliyetler vs. düşününce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşündüm. Tecrübesi olanlar önerirler mi ? Nelere dikkat etmek gerekir ?


Bir de, önceki hastalıktan kasıtları nedir. Örneğin geçenlerde göğüs ağrısı sebebiyle acile başvurdum, birşey çıkmadı. Daha sonra kardiyolojiye uğradım yine bir teşhis konulmadı. E nabızda Z13.6 - KALP DAMAR BOZUKLUKLARI İÇİN ÖZEL TARAMA MUAYENESİ ve R07.4 - GÖĞÜS AĞRISI, TANIMLANMAMIŞ gözüküyor. Bu sigortalar bunu önceki hastalık mı sayar? sistem nasıl işliyor ?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

 
1. Öncelikle, Sigorta şirketlerinin her özel hastaneyle anlaşması yok. Bulunduğun yerde gitmeyi planladığın hastaneleri tespit et ve bu hastanelerin hangi sigorta şirketlerinin tss anlaşması olduğunu incele ve ona göre karaR ver.
Sigorta şirketini beğenmezsen ertesi yıl başka bir sigorta şirketine geçebilirsin.
2. Saydıkların söylediğin şekliyle eski hastalıklar kapsamına girmiyor.
  • Mirket  (28.12.22 13:07:14) 
testlerde bir şey çıkmamışsa bile sigorta şirketi önlem amaçlı standart bu konularla ilgili muafiyet koyabilir. o noktada itiraz edersin, benim bir sıkıntım yok diye. en kötü ihtimalle senden tekrar test yaptırmanı isterler, yine bir şey çıkmazsa muafiyeti kaldırırsın.
tamamlayıcı sağlık sigortasında gideceğin hastane ve doktorlarla anlaşmalarının olup olmadığını kontrol edip, yapabiliyorsan aynı muayene için fiyatlandırmalarını kontrol et bence. yani grip oldun, belli hastaneye ve doktora gittin; aynı muayene süreci için atıyorum Allianz'da ne kadar ödeyeceksin Anadolu'da ne kadar ödeyeceksin. Yani en iyi fiyat anlaşması hangisinde var'ı kontrol etmeni öneririm. (bunu sigorta şirketleri vermeyebilir, hastaneye de sorabilirsin) olay sadece poliçeye en az ücreti vermek olmuyor çünkü, günün sonunda o para da senden çıkıyor.

  • sirkelimon  (28.12.22 14:08:58) 
bunları direk sigortayla görüşüp teklif alabilirsin. ödeme yapmadan tüm detayları öğrenip sonra karar verirsin. çevrendeki hastanelerin hangi şirketlerle anlaşması olduğuna bak öncelikle. allianz kullanıyorum memnunum gayet.


  • entropik  (28.12.22 16:41:34) 
Birinden teklif alın. Sonra ikinciyle görüşarken lafı uzatıp şöyle bir teklif aldım deyin. Bi gönder derlerse gönderin, size inceliklerini anlatırlar. 2-3 görüşmede işin kurdu olursunuz


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (28.12.22 19:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.