[]

Yılbaşında taksi bulunur mu?

Normalde bile istanbulda bulamıyorum ben. Yılbaşında da bulamam, sırf sinir stres olmasın diye (misafirim geliyor yurtdışından bide) arabayla çıkmayı düşündüm, alkol almayı düşünmüyorum bu yüzden.

Sizce trafik mi daha fena olur yoksa taksi bulmak mı? Bir de anksiyetik bir insanım çevirmeye girersem çok korkarım içmemiş bile olsam.

önceden bir taksiciyle anlaşıp taksimetre kaç yazarsa üstüne 100₺ atıcam mı demeliyim illa

 
inDrive ile taksi çağırıp bir miktar yüksek rakamdan teklif vermek bir seçenek olabilir


  • havadakarada  (28.12.22 09:57:49) 
BiTaksi ile çağırıp bahşiş seçeneği de tiklanabilir


  • havadakarada  (28.12.22 09:58:13) 
uber vs daha mantıklı olmaz mı? en azından taksiciler gibi şerefsiz değillerdir diye düşünüyorum.


  • buckminster  (28.12.22 10:02:08) 
Alfred concierge'in özel şoför hizmeti olduğunu öğrendim geçenlerde, arayıp beni aracımla şuradan şuraya götürür müsün diyorsun yolluyorlarmış. Arabanla gidersin, şoför bırakır. 1 saate kadar olan süre 450 tl imiş hatta, bence ara sor yılbaşında da var mı bu hizmet.


  • Bruce  (28.12.22 10:51:46) 
bitaksi bahşiş falan hikaye. uber derken sarı taksi zaten onlar.

önceden korsan taksiyle anlaşmadıkça büyük kumar.

sirkülasyonu çok olan bi yerde yolcu indiren taksiciler için pusuya yatmak dışında tamamen kumar gibi.
  • patronaj1  (28.12.22 11:05:52) 
Alfred çok mantıklı, bir kere denedik cidden geliyorlar ama yine yılbaşı gecesi riskli olabilir.

Taksi zaten rezalet, bence imkansız gibi bir şey.
  • roket adam  (28.12.22 11:36:26) 
Onceden malum sari olmayan taksilerden mi ayarlasan acaba.mutlaka cevrende birinde birinin numarasi vardir.


  • kuzey li  (28.12.22 12:55:11) 
yılbaşında asla bulunmaz, biz geçen yıl ev partisinden sonra beşiktaşta 1,5 saat taksi aradık/bekledik meydan, çarşı, akaretler evlendirme dairesinin oralar vs.. sonra partilediğimiz arkadaşın evine geri döndük bari orda uyuyalım diye.


  • benaslinda  (28.12.22 15:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.