[]

Yasak Elma dizisinin türü

bu dizi ilk başladığından beri komedi barındırıyor muydu, sonradan mı evrildi?

ben izlemedim ama klasik aşkımemnu gibi başlayıp tutuyor diye geniş aile ye dönüşmüş gibi anladım. öyle mi?


 
ben oturup izlemiyordum ama izlenen yerlerde bulunduğum için göz aşinalığım var.
konu tam dediğiniz gibi oldu hatta epey bir entrika, dehşetengiz müzikler, kasıntılıklar vs. vardı, sonrasında arada karakterlerin esprileri vs sosyal medyada yaygınlaşıp iyi bir reklam yapınca ve bu da reytingleri epey arttırınca dümeni tamamen oraya çevirdiler, komedi dizisi gibi bir şey oldu, birden 180 derece döndü yani. ne zaman oldu o kısmı bilmiyorum çünkü izlemedim ama ikinci sezonda falandır herhalde.

  • ckisc  (27.12.22 22:13:47) 
birinci sezon daha ciddiliydi, ilk sezon sonuyla alihan ve zeynep ciddileri de ayrılınca daha entrika-komedi karışık bi hal almaya başladı. bazı karakterleri hepten şapşal/komikleştirdiler, öyle öyle gitti. şimdi artık hepten geyiğe vurmuş durumdalar, zaten senaryolar sürekli ısıtılıp ısıtılıp döndürülüp çevrildi. sanırım son sezon durumu da var.

çok aşırı derecede saçma sapan bir dizi de olsa kendimi izlemekten (aslında genelde bir şeyler yaparken arka planda dinlemekten) alamadığım tek türk dizisi ya. o bomboşluk ve yüksek saçmalık hali, arada boş anınıza denk getirip güldüren laflar falan benim de kafamı rahatlatmama yardımcı oluyor herhalde :D
  • nimberjack  (27.12.22 22:29:59) 
Valla hanımla oturup izliyoruz denk gelirsek. Benim anladığım kadarıyla dizinin başrol oyuncusu kızımız diziyi bu hale getirdi. Kendisi de buna benzer şeyler söyledi.


  • teritori  (28.12.22 02:41:22) 
dediğiniz gibi ciddiyetten izleyicinin tepkilerine göre lakaytlığa döndü. en son bölümde umut sarıkaya'nın "gel lan gezelim" karikatürünü bile canlandırdılar.


  • bisorumvargaliba  (28.12.22 03:27:56) 
  • '''  (28.12.22 10:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.