[]

a101 vakko parfüm satıyor orjinal midir?

sürekli bu parfümden(vakko infiniti) alırım ve mağazadan almayı tercih ediyorum hep. ancak mağazada şuan 1700₺ olan parfüm a101'de şuan 899₺'ye satılıyor. en son temmuz ayında mağazadan almıştım arkadaşıma hediye olarak ve o zaman fiyat yanlış hatırlamıyorsam 900 veya 1000₺ idi. yani bu yıl içinde bu fiyattan satılıyordu biliyorum. ancak şuan kendi mağazasında zamlanmış gözüküyor haliyle. belki outletlerde durum farklı olabilir ona bakamadım. ne dersiniz orjinal midir ki?




 
10 bin magazali isletme sahte,imitasyon urun satma riski alamaz ve hatta tenezzül etmez. adamlarin gunluk oyle cirolari var ki, o parfum satisi cok kucuk bir kismini olusturur zaten. orijinaldir


  • exlibris  (27.12.22 21:24:19) 
sahte değildir ama esansı düşüktür, gramajı düşüktür. bişey vardır mutlaka.


  • scudman1  (27.12.22 21:47:10 ~ 21:47:19) 
indirim marketlerine peynir bile özel üretim oluyor. elbette toplu alım yaptıkları için özel -düşük kalite- üründür.


  • jimjim  (27.12.22 21:57:17) 
Üretim tarihini kontrol etmek lazım. Sahte değildir.


  • Tisatiaşer  (27.12.22 22:11:30) 
Ben ugg aldim a101 den, icinden qr kod cikiyor ve sizi ugg in sayfasina yonlendiriyor. Senelerdir ugg giyen biri olarak soyliyebilirim ki ayni ugg, dusuk kalite falan degil.


  • balpolen  (27.12.22 22:26:27) 
sürekli satışta olan/olacak bi ürün değil genel geçer bir kampanyaysa ucuz versiyon falan üretmekle kimse uğraşmaz. belki tarihi geçiyor olabilir o kadar. ayrıca korsan da olamaz, vakko bilmeyecek mi a101’de ürünlerinin satıldığını ama kendilerine ait olmadığını? öyle bi şey olmaz.


  • deartheodosia  (28.12.22 01:13:36) 
ben de ünlü bir markanın bir parfümünü aldım buradan. a101'in ana merkezinde çalışan bir arkadaşıma da sordum ya çakma vs olma şansı var mı diye, o da bana; hayır bunlar anlaşmalar ile alınıyor sahte çıkma şansı yok dedi. he ucuz olmasının olayı da EDP değil de EDT olmasından ötürü. EDTleri hemen hemen 50 100 lira farkla başka yerlerde de bulabiliyorsun.


  • buckminster  (28.12.22 10:42:54) 
Sahte olmaz ama bu tarz marketler hacimli alım yaptıkları için bazı ürünlerde özel üretim yaptırabiliyor. Esans oranı %x değil de %y olsun gibi. Sütteki yağ oranı %3 değil de %2,5 olsun gibi. Bazı ürünlerde de birebir aynısını satıyorlar.

Orjinal ürün ile A101'dekinin içindekilerini karşılaştırın. En güzel böyle çözebilirsiniz.


.
  • kartallar yuksek ucar  (28.12.22 11:55:39) 
vakko infiniti çok radikal bir koku. günün hangi saatinde hangi notaya geçeceği belli, ertesi gün duşa rağmen hala tende kalması falan derken markanın sizin gibi devamlı kullananları kaybetme riski doğacağı için içerikle oynama riski alacağını düşünmüyorum.


  • onemoremile  (28.12.22 12:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.