[]

chp kaset skandali nedir?

google'dan bakamayacagim detayli.
artik bi bilgiye ulasmak icin once bes paragraf ayni soruyu farkli cumlelerle okumaktan da biktim zaten seo yuzunden.

soyle kisaca toparlayabilecek varsa cok sevinirim.

olay baykalla ilgiliymis. ama neden, ne oldu, neydi aciga cikan, bu bir komplo muydu. ve sonrasinda kk gelmis koltuga ama bazilari nette sanki komployu zaten kk kurmus gibi bahsediyor.. var mi boyle bir sey sizce? merak ettiklerim boyle.
tesekkurler

 
milattan önce oldu bu olay.


  • mstiteltr90  (27.12.22 11:29:34) 
deniz baykal'ın chp'li bir kadınla görüntüleri çıktı, istifa etmek durumunda kaldı. sonrasında da kk genel başkan oldu. olayın özeti bu. olayı kimin organize ettiği ya da açığa çıkardığı net olmadığı için yorum yapamam.


  • mustafakesekci  (27.12.22 11:37:23 ~ 11:38:30) 
Bir komplo yok adam eşi dışında başka bir kadınla beraber oldu. Çıkıp yalanlamadı da zaten. Bir şekilde ortaya çıkacaktı bu. Kk olduğunu sanmıyorum Baykal adamı daha 1 yıl önce 2009da BBB adayi gösterdi niye böyle bir şey yapsın.


  • sanguine  (27.12.22 13:52:23) 
bu arada dipnot: medeni bir ülkede kendi özeli, eşiyle arasında, boşanırlar boşanmazlar, bizi ilgilendirmez deyip geçersin ama bazı şahsımlar çıkıp bunlar özel değil genelll- geneğğll diye sesini yırtınca işin rengi değişiyor.


  • onemoremile  (27.12.22 14:06:07) 
  • freedonia  (27.12.22 14:17:40 ~ 14:20:43) 
Deniz baykal chp genel başkanıydı.
Kılıçdaroğlu o sıralar elindeki dosyalarla akp'yi yolsuzluk konusunda sıkıştırıyordu ve popülerdi. Hatta önde gelen bir akpliyi istifa ettirdi.
Baykal'ın bir kadınla cinsel ilişki kurarken çekilmiş videosu ortaya çıktı.
Büyük olay oldu, baykal istifa etmek zorunda kaldı.
Yerine Kılıçdaroğlu seçildi.

O sıralarda özellikle emniyet istihbarat fetönün elinde olduğu için bunun bir operasyon olduğu ve kılıçdaroğluna yolsuzluk dosyalarını verenin ve gizli çekimleri yapanın fetö olduğu düşünülüyor.
Akp'nin de haberi vardı muhtemelen.
  • vizivozo  (27.12.22 15:01:24 ~ 15:42:57) 
KK Baykal'a kumpas kurdu diyenin iq su 10 bile degildir, akpliler bile birakti o tezi, feto demeye basladilar. En son Onder Aytac da itiraf etti, Yeniakit bile feto diyor: www.yeniakit.com.tr O zaman feto yoktu zaten cemaat=akp idi. Sonuc olarak muhalefeti yipratmak, akpnin secim zaferini garantilemek icin yapilmis bir kumpasti. Ayni sekilde mhplilere de aynisi yapildi: www.mynet.com Ki muhtemelen kasedin daha buyugu Bahceli'ye ait olani bekletiliyor zulada.


  • speedy  (27.12.22 15:56:49 ~ 16:08:38) 
onur öymenin açıklamarı var hatta kitabında yazdı.
doğrudan amerikanın içinde olduğu bir komplo. deniz baykalı saf dışı edip chp parti politikaları değiştirip yerine kendileriyle çalışacak birini geçirmek.
bu süreç işledi ve başarılı oldular. chpnin ulusalcı politikası değişti tamamen istedikleri kürtçü politikaya geçildi.
ayrıca 1 mart tezkeresini de unutmamak lazım.
yani öyle baykal bir kadınla basıldı olayı değil.
  • astronom bey  (27.12.22 16:47:36 ~ 17:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.