[]

saclarini ilk kez boyayacak birine oneriler

saclarimdaki beyazlar son uc yildir giderek artiyor; bu zamana kadar bir sekilde geldik ama artik bayagi rahatsiz etmeye basladi beni. Artik boyatmaya karar verdim.

saclarim oldukca gür, kalin telli ve koyu renkli. genelde de saglikli bir gorunume sahip. Simdi kuafore gidip ombre vs islemleri yaptirip ilk andan sacima zarar vermek istemiyorum ve kullandiklari boyaya da guvenemiyorum. Ayrica bu hayatta en nefrettigim seyler siralamasinda 'kuaforde uzun saatler beklemek' ilk bese rahatlikla girer.

Annem de temiz icerikli sacinin tonuna benzer bir tonda (belki bir iki ton acigi olabilir) boya alalim, evde ben boyarim dedi. Zaten yillarca cevresindeki cogu kisinin sacini boyamisligi var. Mantikli geldi.

Annem evde boyarken ve sonrasinda nelere dikka edelim? Bir de temiz icerikli ve guzel bir marka tavsiyeniz olur mu? (yerli markalar olmazsa sevinirim)

tesekkur ederim simdiden herkese.

 
saçınızın bir ton açığını anneniz boyayabilir. ben senelerdir kendim boyuyorum. önceleri garnier kullanıyordum, son zamanlarda palette kullanıyorum daha parlak yapıyor saçı.
boya paketinde kullanımı, alerji testi vs yazar.

45 dk bekletip ılık suyla duruluyorum. sonra boya kutusundan çıkan kremle saça masaj yapılıyor. 2 defa da şampuanlıyorum.
dip boyayacaksam eğer önce dipleri boyuyorum, kalanı tüm saça masaj yaparak uyguluyorum
  • bahçedekisandal  (27.12.22 01:47:27 ~ 01:47:40) 
Kutu boya alirken zaten kendi renginizin birkac ton acigini almanizi oneririm. taban koyu oldugu icin herhangi bi renk daha koyu cikacaktir. alt tonunuz sicaksa kullu boya alin degilse sicak renk secenilirsiniz. anneniz tecrubeliyse cok bir sey demeye gerek yok. ama ben yerinizde olsam kuaforde isilti attiririm balyaj vs. isvicreye gitmeden :)


  • ala09  (27.12.22 09:08:58) 
sachane.com bu marka amonyaksız ve saç kurutma makinesiyle ısıtarak sabitleniyor, annem kullanırdı eskiden ve saçına gözle görülür zararı hiç yoktu.

Yalnız bunu internetten alırsanız oksidanını ayrı almanız gerekiyor sanırım, kutu boyalar gibi hepsi içinden çıkmıyor. Etrafınızda kuaför toptancısı/ıtriyatçı varsa orada hangi renge hangi oksidan gibi yardımcı olabilirler.
  • kobuzchu kiz  (27.12.22 09:30:17) 
Kuaförlerin cila dedikleri bir şey var. Boyayı su katarak seyreltip öyle sürüyorlar.

www.instagram.com

Şurada bir örneği var. Bir bakın isterseniz
  • yazdonumu  (27.12.22 10:22:00) 
boyadan sonra saçlarınızdaki boyayı yıkarken şampuan vb. kullanmayın. duru su ile yıkayın boyayı. sonra kutu içinden çıkan kremle bakım yapın. boyanın kalıcılığını inanılmaz etkiliyor bu yöntem. kuaför önermişti bana, yıllardır böyle uygularım ve arada gerçekten fark var kalıcılık olarak.


  • Phoebe  (27.12.22 11:16:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.