[]

Kaza sonrası kaskodan onay süresi

Ayın 18'inde kaza oldu, 19'unda özel servise aracı bıraktım ve aynı gün ikame araç geldi. Bugün ikame aracın süresi doluyor halen sigorta şirketinden onay çıkmamış, tamire başlayamıyorlar. Kaza tek taraflı, duvara çarptım, far ve çamurluk değişecek. 23'unde sigorta yetkilisi olay yerine falan gitti, servisi arayıp başlamayın demişler gitmeden önce. Bu kadar gecikme normal mi sizce? İlk xefa kaskodan yararlanıyorum.




 
Tek taraflı ve direkt duvara vurma olduğu için şüpheli olay falan diye incelemeye almış olabilirler, sigorta şirketini bir ara görüş derim.


  • roket adam  (26.12.22 10:46:42) 
yıl sonu yoğunluğunu da dikkate alın. bence normal ama öncelikli olarak roket adamın dediği gibi incelemeye alınması daha muhtemel.


  • erty_ksk  (26.12.22 10:50:29) 
''Kaza tek taraflı, duvara çarptım, far ve çamurluk değişecek''

Noktasına virgülüne kadar aynı süreci yaşadık, peder çarpmıştı.

bizim kaskonun verdiği ikame araç dandikti, süresi dolunca ekspertiz bitti, parça beklemeye başladık, servis parçaların geç geleceğini anlayınca mağdur etmemek için premium ikame araç verdi. iyi niyetten yaptı, yapmasa yapmazdı.

süreç malesef tedarik sürecinden dolayı uzuyor, kafanızda başka sebepler kurup huzursuz olmayın.

ortalama 2 hafta expertiz, 1,5 ay da servis sürdü.
  • onemoremile  (26.12.22 10:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.