[]

Başkasıyla beğenilen eşyalar

Evlilik aşamasındasınız, kız tarafı size eşyaların çoğu var "çeyizim" hazır diyor. Durup düşününce aklınıza 10 ay önce evlilik aşamasında olduğu diğer kişi geliyor. Muhtemelen onunla seçip beğendiği eşyalar bunlar. Bu durum sizi rahatsız eder miydi? Eşyaları değiştirmesini ister miydiniz?




 
Huff zor soru hee xd mantığım etmez diyo. Zaten islevselci bir insanım, "eşya mi eşya işte" derim. Ama bir burukluk da olmaz değil sanırım xd ama sebgiline söylersen içini rahatlatir bence.

Bı de evlilik aşamasından dönmüş biriyle tekrar evlilik için 10 ay az geldi bana :(
  • abuzer  (26.12.22 06:05:25) 
kızlar çeyiz hazırlıyor zaten, alırken erkeklere sormuyor; gidip de beraber kızın çeyizini beğene beğene aldıklarını nereden çıkardın?


  • adivar  (26.12.22 08:52:24) 
Rahatsiz olmalik bir durum yok. Kadinlarin gozunden bakamadiginiz icin rahatsiz oluyorsunuz. O ceyiz ne size ozel, ne sizden onceki kisiye. Cogunu kendi zevkine gore, kendi, ailesiyle, arkadaslariyla secmistir.
Hatta evlilik ozel gayeleri arasindaysa ortada henuz adaylar yokken bile ceyizini haairlamaya baslamistir. Arkadaslariyla yapacagi kahve keyfi ve sunumlari hayal ediyordur. Size de yapar arada :) Erkek ceyizde kucuk bir piyon:) Tribe girmenize gerek yok bence.

  • balpolen  (26.12.22 09:23:31) 
abuzerin süre yorumuna katılıyorum.

eşyalarla ilgili de şöyle bir konu var, rahatsız oluyorsan parasını basıp yenilerini alacaksın. alamıyorsan da hiç karışma bu konulara derim :)
  • roket adam  (26.12.22 09:29:00) 
O çeyiz size ya da sizden öndeki adaya alınmadı. Takılacak konu bu değil süre. 10 ayda nispet evliliği olmasın bu hacım?


  • allah yazdiysa bozsun  (26.12.22 09:40:10) 
10 ayda nasıl başka biriyle evlilik sürecine girebiliyor.


  • deartheodosia  (26.12.22 09:40:57) 
Çeyizi varsa önceki ilişkisinden de değil daha öncesindendir. Ayrıca değilse bile, boşanıp o evde yaşamaya devam eden insanlar var. Kolay mı bu devirde sıfırdan ev kurmak?

Ha çok takarım içime sinmez diyen de tüüüümmm o malzemeleri oturur kendi bütçesiyle alır artık yapacak bir şey yok.

Bu arada kusura bakma hocam da 10 ay önce başkasıyle evlenmek üzere olan kadına yara bandı olan birinin bu konuya takılması da garip.
  • lcha  (26.12.22 10:26:01 ~ 10:27:03) 
Çeyizim yok ama arkadaşlarım sevgilisi olmasa da liseden itibaren çeyiz yapmaya başlamıştı.

Başkasıyla evlilik aşamasında olup ayrılma varsa, rahatsız olabilirdim.
  • Kahvedesu  (26.12.22 10:40:02) 
benim ev komple eski sevgiliyle alınmış eşya. bunu söylemiyorum. kendim aldım diyorum. onun da aklına gelmiyor, rahatsız da etmiyor. bilmemek mutluluk bazen, böyle durumlarda. hem ne gerek var. keyifle kullanıyoruz her şeyi.


  • gabe h coud  (26.12.22 11:15:58) 
iyide ceyiz dedigin baska bir kisiyle begenilip alinmis esya demek degil ki, ben mi bir sey kaciriyorum burda?


  • bay b  (26.12.22 11:23:51) 
Baska biri varken aldiysa bile kullanmadi. benim de boyle esyalarim var ama kendi cevremden gelen hediyeler vs. eski sevgilimle cok bir alakasi yok. karsi tarafin icinde boyle bir etki, his varsa basta kendi kullanmak istemez bence. don't worry hacim ama konusabilirsiniz en azindan icinde kalmasin


  • ala09  (26.12.22 12:23:22) 
Çeyiz dediklerimiz bildiğimiz küçük eşyalar ise onun sizle de önceki damat adayıyla da alakası yok.

Ama koltuk takımıdır, masa sandalyedir, beyaz eşya filan işin içinde varsa onları gidip beraber seçmişlerdir.

Ama asıl dikkat edilmesi gereken şey bu kadar kısa süre sonra hemen başka biriyle evlenmek için acele etmesi +1

Özür dilerim ama siz "ne olursa olsun hemen biriyle evlenmem gerek" histerisindeki bir kadının bulduğu "evlenilecek biri" olabilirsiniz. Sizce sağlıklı bir süreç mi olur bu?

Ben olsam biraz uzun bir nişanlılık yaşarım daha iyi etüd etmek için.
  • John Bloor  (26.12.22 16:40:07) 
pek öyle olmuyor, kadınlar kendi aralarında yapıyorlar çeyizliği, en fazla şu mu bu mu diye sormuştur ve yine kendi bildiğini yapmıştır :D


  • selam  (26.12.22 19:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.