[]

kadın saatinde hangi marka iyi sizce?

saatten hiç anlamam. uzun uzun hikayeyi yazıp da vaktinizi de almak istemediğim için, direkt soruya geçiyor: fiyattan bağımsız olarak, hangi marka saati kadında görürseniz kaliteli durduğunu, zevkli olduğunu düşünürsünüz?

bir de, Calvin Klein marka bir saat görseniz fikriniz ne olur? ikinci sorum bu.

"saat ve markası hiç fark etmez" diyenler de olacaktır, ben de öyleyim, ama sorum bu değil. marka takıntılı gibi de durmak istemem, ama saatten anlayan kişilerin markalara bakışını merak ettim.

 
işi saat olan bir marka görürsem saygı duyarım.

calvin klein, lacoste, micheal kors falan görsem 30-40 dolarlık saat olduğundan kelli üstünde durmam.
  • brkylmz  (26.12.22 00:34:50) 
Vialux yılların saat markası, hem de ömürlük saatleri var.


  • bigcaptain  (26.12.22 09:31:35) 
bir kadina rolex'ten baskasini yakistiramiyorum


  • nibba  (26.12.22 09:54:34) 
Skagen saatleri havalı ama aynı zamanda zarif buluyorum.


  • dediysem dedim  (26.12.22 16:47:19) 
fiyattan bağımsız olduğunu belirttiğin için,
(bkz: cartier tank)

edit: cv ya da başka bir marka saat görsem bir şey düşünmem. fossil'in çok hoş saatleri var.
  • deartheodosia  (26.12.22 18:43:37 ~ 18:45:08) 
Uzun yıllardır Nacar kullanıyorum. Çizilmeler dışında hiçbir şey olmadı.


  • charbiel  (26.12.22 20:24:43) 
Marka ve lüks diyeceksek kadında IWC, Omega ve hem erkekte hem de kadında olan Patek Philippe, Vacheron Constantin, Rolex ve Glashütte. Tag Heuer erkek saatleri güzel. Kadını bilmiyorum ama.

Calvin Klein sorusu için @brkylmz +1
  • nawar  (26.12.22 20:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.