[]

Yatırım sorusu

Daha önce sorduğum bir soruyu sormak istiyorum. Yıl sonu geldi ve dolar hala 18.60 bandında. Şimdi hesapta ayda neredeyse 1 asgari ücret kadar faiz getiren dolar var. Kır korumalı en son ters köşe yaptı. Artık kazandırmıyor. Gözüm kapalı tl vadeli mevduata yatırıp aylık 1 asgari ücret faiz mi alalım yoksa dolarda kalmaya devam mı edelim? Hani seçime az zaman kala ya da devamında ne olacağı belirsiz. Bilgisi olanların değerli görüşlerini bekliyorum




 
geri kalan her şey uçarken dolar uzun zamandır sabit, ben bu riske girmezdim şu an. şu an herkes bir patlamaya pozisyon almaya çalışıyor. bence bük risk almış olursunuz. en azından kkmde tutun derim. dolar artarsa o farkı alıştınız, artmazsa az bi tl faizi alır yolunuza bakarsınız. en mantıklı ve risksiz seçim o.


  • roket adam  (26.12.22 00:41:12) 
yatırım, en ucuz ürüne yapılır.

şuan her şeyin fiyatı çok arttı ve doların hiç artmadı mı? demek ki alınacak şey dolar.
ucuzdan topladığın şeyle yatırım yapılır.
  • whatdreamsnevercome  (26.12.22 00:42:57) 
ben onu dolar 7yken yaptım 11de zor aldım. faize falan bulaşma. dolarla yapabileceğin yatırımlara bak. s&p, amerikan hisse fonu bak düşüş trendinin bitmesine az kaldığını düşünüyorum. bi 6 ay falan.


  • tabii lan manyak mısın  (26.12.22 06:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.