[]

aldatan erkeğe taciz suçlaması, bu hikayenin sonucu ne olur?

şimdi elimizde şöyle bir olay var.

ahmet ile ayşe evli bir çift.
mehmet ile fatma evli başka bir çift.
çiftler tanışmıyor. fatma, ahmet'in iş yerinde çalışıyor. ilişki yaşıyorlar. yaşlar 40+

ahmet'in eşi olayı öğreniyor, 2 yıldır süren bir ilişkiymiş. ahmet de aman düzenm bozulmasın, çocuğum da var diye fatma'yı terkiyor, karısıyla arasını düzeltmeye çalışıyor.

fatma terk edilince, ahmet karısına dönünce gururuna yediremiyor, gidip ahmet'e taciz / tecavüz davası açıyor, beni iş yerinde zorladı vs diye. ama ilişkinin karşılıklı olduğuna, 2 yıldır sürdüğüne dair whatsapp yazışmalarının ekran görüntüleri var. aşkım balım çiçeğim, seni seviyorum, özledim falan yazan mesajlar var fatma'dan gelen.

bu durumda ne olur? fatma'nın elinde taciz / tecavüze dair delil yoksa ahmet aklanır mı? sonra ahmet gidip iftira davası açabilir mi?

not: olayın benimle alakası olmadığı için sorumun amacı hukuki danışmanlık vs değil, olay çalıştığım yerde oldu, sonu ne olur merak ettim sadece :)

 
Mehmet'e yazık olmuş.

Ahmet aklanır her türlü ama bilmediğimiz ve gol yiyebileceği bir nokta varsa bilemem. "İlişki tecavüzle başladı, sonradan ben de ilgi duydum" vb gibi şeyler öne sürebilir ama kanıt olmadıktan sonra nanay.

Hukukçu değilim.
  • msb  (25.12.22 19:44:06) 
ayşe de kocasını boynuzluyordur. hatta çocuğu başka heriften bile olabilir, bu çiftler genelde böyle devam eder evliliklerine. aynısı mehmet için de geçerli. üzülünecek bi şey yok.
kanıt varsa ahmet aklanır.

  • anais  (25.12.22 19:48:20) 
Olay gerçekse Fatma iyi yapmış. Eşini aldatan herkes böyle birini bulur umarım.

Ahmet'in başı ağrır. Aklanmakla uğraşacak şimdi.

Bu arada, burada buna benzer bir hikaye vardı. Avukat arıyordu, ne oldu acaba?
  • Kahvedesu  (25.12.22 20:02:09 ~ 20:18:43) 
Ahmet beraat eder.

Ayşe, Fatma'ya tazminat davası açma hakkı elde eder.
  • Mirket  (25.12.22 20:31:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.