[]

minoxidil fiyatı

geçen hafta eczanede sordum 450 tl olmuştu. düzenli kullanan var mı bu ilacı, son fiyatlarla nasıl baş ediyorsunuz? bırakmaktan korkuyorum ama ayda 500 tl (o da şimdi, bakalım daha ne zamlar gelicek) de çok fazla.

sorum da şu olsun, nereden alıyorsunuz bu ilacı nasıl temin ediyorsunu, eczane mi internet mi


 
Genelde supplement tarzı ürünleri çekinmeden internetten alan biri olarak minoxil gibi ilaçlara online marketlerden hiç bulaşmıyorum ben. Yorumlarda da sıkça ürünün bandının açık olduğu, içinde başka bir sıvı olduğuna dair şeyler okudum.

En son 2 ay kadar önce yine eczaneden almıştım ama fiyatını 700 küsür diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bu gibi ürünlerde "mecburen" eczanenin kucağına düşünce onlar da fiyatı yaslıyor. Her zaman kullandığım Pharmaton'u bir kere eczaneden almak zorunda kalmıştım bir daha tövbe ettim ama bildiğim kadarıyla Minoxil'in internetten satışı durduruldu bir şekilde.

Aynı etken maddeli alternatif ilaçlara bakılabilir ama onu da eczaneden alacağımız için fiyatı aynı şekilde şişirilmiş olacak.

Bir de malum bu ilacı bırakmamak durumunda olduğumuz, yani kullanım zorunluluğu olduğu için el mahkum alıyoruz.

Pek cevap gibi olmadı sanırım ama durum böyle.

EK: Bu arada şimdi dikkat ettim de siz tekli alıyorsunuz sanırım. 3'lü paket almanız lazım fiyatta epey fark ediyor. Tekli 400 küsürken üçlü paket 700 küsürdü diye hatırlıyorum.
  • msb  (25.12.22 19:24:22 ~ 19:25:52) 
Yurtdışından gelecek tanıdık bulma durumunda daha hesaplı olabilir.

www.amazon.com
  • Mirket  (25.12.22 19:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.