[]

Avrupa’daki enerji krizinde son durum nedir?

Birkaç ay öncesinde dile getirilen ölçekte ciddi bir mağduriyet söz konusu mu şu an? Putin’in verdiği gözdağının altı dolu çıktı mı?

Mum satışlarında patlama, odun kesme kurslarında izdiham vardı en son…


 
hayır sorun yok, meteoroloji avrupanın işine yaradı, havalar çok soğumadı, şu an doğalgaz depolarındaki grafik almanyanın yaptığı iyimser tahmine göre ilerliyor, almanya gaz sorunu yaşamayacak, diğer ülkeleri bilmiyorum


  • freebird5406_2  (25.12.22 16:46:01) 
İrlanda'da sorun yok. Herhangi bi kısıtlama mesajı ya da maili almadık. Şubata kadar gaz vergisinde değişiklik olmayacak hatta.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (25.12.22 17:00:00) 
ısınma sorunu yok ancak elektrik sıkıntılı. almanya'da geçen yıla kıyasla elektriğe yaklaşık %30 oranında zam geldi bu kriz yüzünden.


  • sir gawain  (25.12.22 18:25:51 ~ 18:26:32) 
Almanya'daki emeklilerin ısınma parasını ödeyemediğini söyleyen bir Bild haberi gördüm. Çok kötü değil ama çok iyi de değil.


  • dissendium  (25.12.22 19:07:20) 
almanyada emeklilere yardım alanlara falan paso 300 euro yardım yapıyorlar. zaten katar ile bir anlaşma yaptılar sanırım doğalgaz problemi çok kalmayacak gibi.

aralık ayının faturasını da devlet ödeyecek tüm ülkede.
  • bohr atom modeli  (25.12.22 19:38:11 ~ 19:38:44) 
Geliri belli seviyede olanlar için bir sürü yardım var. Ama geliriniz yüksekse yok.
Bana misal dogalgaz yüzde 45 zamli girdi. Olsun yani, paramiz var.
Elektrikte çok bir şey olmadi, aylık 10 euro falan artti belki faturam. Çok dikkat etmedim.

Onun dışında bir sorun yok.
Durum süper değil de türk sosyal medyasinda avrupa bitti gitti diyen goygoyculari sevindirecek bir şey olmuyor. Geçen Fransa'da benzin olayinda da gaza gelmisti aynı sosyal medya, geçti bitti olay. 1 seneye oranla fiyat artışı %2.58 benzinde...
  • logisticsmanager  (25.12.22 21:11:27) 
çoğu ülke tavan fiyat uygulamasına gitti. devletler sübvanse ediyorlar. fiyatlar arttı ve bu gıdaya da yansıdı, belirgin bir enflasyon var ama abartılacak bir durum yok. 2 aydır hesabıma 190 euro yatıyor mesela ben başvuru bile yapmadım.


  • but that was just a dream  (25.12.22 22:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.