[]

Pedal ve Amfi Konusunda Hadi Bana Güzel Akıl Verin Beya

Konudan uzun yıllardır uzak kalmış düzgün bir gitaristim. Evde kendi kendime çalacağım. O yüzden yüksek watt'lara falan ihtiyacım yok. Önemli olan kısıkta dahi olsa temiz ses almam.

Gitarım Jackson PS4. 1 single 2 humbucker manyetiği var. Hard Rock, Metal ağırlıklı şeyler tıngırdatacağım. Metallica, Iron Maiden, Guns, Manowar, AC DC, Foo Fighters, Bon Jovi, White Snake, White Lion, Avenged Sevenfold, Megadeth ve bilimum klasik gruplardan sert yumuşak allah ne verdiyse girişirim muhtemelen. O yüzden pedalın oldukça özellikli bir alet olması gerekiyor. Wah wah olmazsa olmazım. Lakindir ki yıllar yılıdır konuya çok uzak kaldığım için özellikle pedal konusunda zırcahilim. Zırcahilin de ötesiyim hatta.

Birinci önceliğim alacağım ikilinin işimi görmesi. Yetersiz kalmaması. İkinci önceliğim ise sahneye falan çıkmayacağım için gereğinden de fazla özellikli ve pahalı bir şey almamak. Maddi bir sorunum yok ama lüzumsuz bir şeye de para vermek istemiyorum. Yani ne donanımhaber ölücüsüyüm ne de para saçmaya meraklı zengin piçi.

Tamam çok konuştum. Siz anladınız beni. Akıl verin gençler

 
  • alperz  (25.12.22 05:18:16) 
yamaha thr10x, wah seçimi de zevkine kalmış.


  • wrench  (25.12.22 12:36:38) 
yamaha thr10 işini görer. cry baby mini vah'da evde fazla yer kaplamaz ve 10 numara olur. bak benim ibanez ve yamaha thr10 amfi kaydım şöyle mesela:
www.instagram.com

  • daglien  (25.12.22 20:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.