[]

ODTÜ Sosyoloji Bölümü Mezunu/Öğrencileri

öncelikle selamlar.
bu sene üniversiteye hazırlanıyorum ve aklımda odtü sosyoloji var.
gerek ortamı gerek ülkemizdeki en iyi üniversitelerden biri(bence en iyisi) olması nedeniyle odtü'den başka bi üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum.
konuya gelecek olursak aklımdaki birkaç soruya odtü mezunu veya öğrenci hocalarım cevap verirse çok mutlu olurum.
öncelikle bölümün zorluğu nasıl ?
mezun olduktan sonra odtü diplomasıyla iş bulma imkanı nasıl veya nerelerde çalışıyorsunuz ?
bölüme ilgim var ve aynı anda sosyal etkinliklerden de eksik kalmak istemiyorum.bu mümkün mü ?
sosyoloji okurken siyaset bilimi ve kamu yönetimi yan dal/çap imkanı, zorluğu ?
yine aynı şekilde sosyoloji okurken psikoloji yan dal/çap imkanı, zorluğu ?
boş zamanımız çok oluyor mu ?
şimdiden cevapladığınız için teşekkür ederim...

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.