[]

MR'a girecek bir insan nasıl telkin edilir? (ben refakatçiyim)

merhabalar,

annem pazartesi günü mr'a girecek. hayatında hiç girmemiş olabilir. ben de yanında gideceğim. çok panik olmasından endişe ediyorum. ben daha önce 6-7 kere girmişimdir o yüzden pek korkmam, sadece sıkılırım. annem panik olursa nasıl telkin edebilirim?


 
gözlerini kapasın girmeden ve hiç açmasın


  • cosmicgadin  (24.12.22 16:05:57) 
cosmicgadin +1.
İstediği zaman çıkabileceğini bilmesi bence rahatlatabilir. Ama panikleyip çıkmaması için de MR için ülke genelinde insanların sıra beklediğini zamanın değerli olduğunu söylerseniz belki hassas bir noktaya temas etmiş olursunuz ve sabreder. Yaklaşık olarak da 3-5 dakika sürüyor. Dayanılabilir sanırım.

  • sparkle kiddle  (24.12.22 16:30:22) 
önceden netten izlettirebilirsin ya da sesini dinlettirebilirsin. tabi ufak bir fikir benimki.


  • Trafalgar  (24.12.22 16:39:02) 
Eger paniklerse ilacli MR da bir secenek. Bazen ne kadar telkin edilse de ise yaramayabiliyor.


  • chihirovekohaku  (24.12.22 16:57:49) 
çok panik olmasından endişe eder tavrınız onun daha çok panik olmasına neden olacaktır, önce kendinizi sakinleştirin.


  • orpheus  (24.12.22 17:28:02) 
Dar ve kapalı yerlere girme korkusu yoksa kulak tıkacı takabilir.. Sesi epey azaltıyor.


  • jepa  (24.12.22 18:01:02) 
Endişenizi bulaştırmasanız yetecek gibi sanki.

Hiçbir şey söylemeyin. Mimik bile yapmayın.

Film gibi bir şey çekecekler işte.
  • Mirket  (24.12.22 19:58:34) 
Video izlet. Youtube da vardir. Baska insanlari gorurse belki rahatlar.


  • Simrug  (25.12.22 00:06:24) 
eğer konstrast madde ya ek ilaç verilmeyecekse rahatlatıcı bişiler isteyebilirsi doktorundan, basitinden antihistaminikler avil uykusunu getitir .


  • sorryru  (25.12.22 13:06:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.