[]

Yılbaşını aileyle vs sevgiliyle geçirmek

Yerimde olsanız yılbaşında kimle olurdunuz?

Doğduğunuz günden beri yılbaşını aileniz ve yakın akrabalarınızla toplanıp kutluyorsunuz. Her aile kutlama için yemek hazırlar, şaraplar, rakılar, süslemeler hazırlanır, toplanılan evde kutlama yapılır. Tüm ailenin birlikte olduğu nadir mutlu günlerden biri bu, ve aile için çok önemli.

Fakat 6 yıllık bir ilişkiniz var ve üniversiteden mezun olduğunuzdan beri son yıllarda uzak mesafe ilişkisine dönmüş durumda, yılın yarısını birlikte geçirmeye çalışıyorsunuz. Kız arkadaşım işinden dolayı yaşadığı yerden ayrılamıyor, ben remote çalıştığım için seyahat edebiliyorum. Fakat evlilik durumu olmadığı için yılın yarısından fazlasını aile evinde geçiriyorum.

Maddi durumu ve iş/yaşayacak her konusunu tam olarak netleştirmeden evlenmek istemiyoruz. Bu durumda da mecburen belli günler, özellikle yılbaşında ayrı kalıyoruz. Dengeyi sağlamaya çalışsam da kız arkadaşım bu sefer de yılbaşını kendisiyle geçirmediğim için bana sitem ediyor. Kendisine hak veriyorum, 1 Ocak'ta yanına gidiyorum fakat bu sefer çok üzüldü, ben de uçak biletini 1 Ocak tarihine aldığım için pişman oldum.

Bu durumda olsanız yılbaşını nerede geçirirsiniz?

 
Sevgilinizle geçirmeye gönlünüz yok bence. Ailenizle geçirin.


  • dissendium  (23.12.22 21:32:43) 
Valla hocam anladigim kadariyla uzak mesafe iliskisi sonradan baslamis o yuzden 'uzak mesafe iliskisi pismanliktir' kamu spotunu es geciyorum. Bu sartlar altinda ben sanirim her sene gidip ailemle kutlamazdim yilbasini.

Yani tamam, aile ile guzel vakit geciriliyor olabilir ancak ote yandan da sevdigim kisi eger yilbasini yalniz geciriyorsa ya da benim yoklugumu hissediyorsa da en azindan arada bir gider onunla kutlardim.
  • j r r tolkien hayrani  (23.12.22 21:47:40) 
sevgili


  • freebird5406_2  (23.12.22 22:04:05) 
Sevgili tabii.

Bileti almadan once hic yilbasi planlariniz uzerine konusmadiniz mi? Kiz arkadasiniz ne yapiyormus yilbasinda merak etmediniz mi? Gitmeyi teklif etmeden direkt sonrasina mi bilet aldiniz?
  • pike  (23.12.22 22:25:47 ~ 22:26:32) 
yeteri kadar uzun süreli bir ilişki ve ailenizle yeteri kadar yılbaşı geçirmişsiniz. sevgilinizle geçirin.


  • tabii lan manyak mısın  (23.12.22 22:59:09) 
Siz anladigim kadariyla aile ile gecirmek istiyorsunuz, peki bu iliskiden ailenin haberi var mi? mesela yemege kiz arkasinizi da davet etseniz ve hep beraber gecirseniz olmaz mi? Kiz arkadasinizin boyle bir imkani olur mu? Hem o sevdiginiz ortamdan kopmamis olursunuz hem de sevdiginiz insan yaninizda olur.

Kalabalik yilbasi kulturunu bilirim ve severim, dolayisiyla sizinle empati yapabiliyorum ama 6 yillik iliskide kiz arkadasinizin birlikte gecirmek istemesi de cok normal sanirim. Eger yukarida soyledigim sey mumkun degilse o zaman bu sene kiz arkadasinizla gecirmeniz daha guzel olur sanki.
  • fraise  (24.12.22 00:46:46) 
Eğer bütçeniz el veriyorsa bir gün kız arkadaşınız size katılsın yılbaşı sırasında. Sonra 1 ocakta beraber gönün onun yaşadığı şehre.


  • zimbirik  (24.12.22 10:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.