[]

yurtdışı telefon

şu imei kaydettirme muhabbeti TR'de mi olmak zorunda?

yeni yıldan önce harçlar zamlanmadan yurtdışındaki arkadaşa telefon aldırsam, (ama yeni yıldan önce gelme ihtimali yok)

pasaportuma kaydettirsem (hakkım var)

telefon yurtdışındayken de bu işlemi tamamlayabiliyor muyum? birkaç ay sonra arkadaşım gelirken getirdiğinde güzel güzel kullanırım. olmaz mı!?

 
Pasaport kayıt hakkınız varsa arkadaşınız cihazı alsın ve size kutu arkasındaki imei numaralarını atsın. Siz de kayıt hakkınız aracılığıyla cihazın kaydını yapın sorun olmaz.

Cihaz ülkeye girdiğinde direk kayıtlı olmuş olur.
  • Dr_Stat  (23.12.22 15:18:14) 
bir arkadaşım için yeni yaptım, bir sorun olmadı.


  • semyasa  (23.12.22 16:59:55) 
e-devletten yaptım ben de. problem olmaz


  • mstiteltr90  (23.12.22 17:17:53) 
Bir sorun olmaz. Bu konuda btk'yi arayip bilgi almistim, 2 gun once bu sekilde ablama telefon alip onun pasaportuna kayit ettirdik. Telefon yeni yilda gidecek turkiye'ye


  • fakyoras  (23.12.22 18:05:10 ~ 18:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.