[]

iş yerinizin linkedin gönderilerini beğenip/ yeniden paylaşıyor musunuz?

Benim dışımda tüm iş arkadaşlarım iş yeri gönderilerini beğeniyor, yorum yapıyor ya da yeniden paylaşıyor. Küçük bir ekibiz, aksiyon vermemem göze batıyor mudur?




 
Yeniden paylaşmıyorum. Yorum yapmıyorum. Çok alakasız bir şey değilse beğeniyorum.

Göze batıp batmaması LinkedIn'i ne kadar aktif kullandığınızla ilgili. Sürekli yazılar paylaşıyorsanız, başka hesapların gönderileriyle etkileşim halindeyseniz iş yerinizin gönderileriyle hiç ilgilenmemiş olmanız dikkat çekebilir. Yok benim gibi nadiren kontrol ediyorsanız arada beğenip geçin sorun olmaz.
  • pispinti  (23.12.22 09:58:56) 
Bazen marketingciler "arkadaşlar paylaşalım" diye link atar, onda da içimden söve söve tıklarım ama normalde hayatta ellemem.

Göze batıyor mudur? Öyle bi beklenti varsa evet, batıyordur.
  • plutongezegendegilmi  (23.12.22 10:06:38) 
eğer linkedin'de aktifseniz, başkaca paylaşımlar yapıyorsanız yadırganabilir.


  • mustafakesekci  (23.12.22 10:09:04) 
linkedinde hiçbir şeyi beğenip yorum vs yapmadığım için asla yapmam.


  • jelly bear  (23.12.22 10:12:12) 
hayır. hatta şirketin özel bir uygulaması var bunun için otomatik olarak paylaşıyor eğer izin verirsen (Everyonesocial mi ne). üstüne hediye falan veriyorlar ona rağmen paylaşmıyorum.


  • roket adam  (23.12.22 10:12:28) 
Linkedin'de hiç aktif değilim, bir şey paylaşmam ya da başka şeylere yorum yazmam zaten 30-35 bağlantım var. Göze batmıyorumdur herhalde?


  • japon balığı  (23.12.22 10:15:01) 
Linkedin paylaşımlarını yapan kişi arkadaşım olduğu için hepsini beğeniyorum. Normalde beğenmezdim.


  • jazzabel  (23.12.22 10:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.