[]

Kedim balkonda yatıyor

Hemen belirteyim balkonumda kedi filesi mevcut. Antalya’da yaşıyorum. Yazın sıcaklarda kedimin yatağını balkona çıkarmıştım. Şu an dışarısı 10 derece ve kendisi balkonda yatmak için ağlıyor. Ben balkonu açık bırakmaya okeyim artık. Tek kaygım soğukta yatmak sağlığına zarar verir mi?

Teşekkürler


 
Yatağı içeri alsanız yine ağlar mı?


  • kaptan maydanoz  (22.12.22 23:44:49) 
@kaptan maydonoz maalesef yatağı içeri almak da çözüm olmadı


  • sacrilegious  (23.12.22 00:31:18) 
verir.


  • rakicandir  (23.12.22 00:48:11) 
deliler işte. ben balkona bir sürü paspas koydum biraz soğuğu tutsun diye. bir de karton kutu (soğuğu çok iyi engeller).


  • sert siyah krom  (23.12.22 01:05:58) 
üşürse içeri girmek ister zaten. o hayvanın çok daha ciddi soğuklarda doğada ormanda hatta sokakta hayatta kalabildiğini düşünürsek bence bişey olmaz.


  • orpheus  (23.12.22 02:09:16) 
Kedi yavru değilse bir şey olmaz.


  • pispinti  (23.12.22 08:36:32) 
soğukta yatmak sağlığına zarar verir.

birincisi, sokak kedileri de sokakta hasta oluyor zaten.
yani sokakta kedilerin bazıları sağ kalıyor, hepsi hasta olmuyor, soğukta yaşıyorlar diye üşümediklerini, hastalanmadıklarını vb. zannetmeyelim.
ikincisi, ev kedisi sokak kedisiyle bir değil, bünyeleri daha hassas ve soğuğa alışık değil doğal olarak.
  • blatta hiberna  (23.12.22 11:19:09) 
Bizim evde de var öyle bir deli. Balkona çıkmak istiyor dışarısı 6-7 derece. Camlar kapalıyken çıkarıyoruz. Orada yatmayı seviyor. Zaten üşüyünce, acıkınca ya da susayınca içeri girmek için miyavlıyor. Alıyoruz içeri. Biz sorun yaşamadık. Kedinin bünyesi çok hassas değilse çıksın bence. Bu arada benim diğer kedinin bünyesi daha sağlam ama o çıkmak istemiyor. Bünyesi daha zayıf olan çıkıyor ve sorun yaşamadık hiç.


  • Dr_Stat  (23.12.22 12:53:48) 
Kedi kapısı takın, balkona da kedi evi koyun veya duvara raf koyun üzerinde takılsın.
Ben iki balkona da kedi kapısı taktım, büyük balkonun duvarına 8 tane raf koydum gezinsinler tepelerde diye.

  • hasmetizm 2046  (23.12.22 14:29:19) 
korunabileceği birşey yoksa zarar görür. nalburdan strafor alıp bir koliyi kullanarak yuva yapın, içine de polar bir battaniye bırakıp giriş kapısı rüzgar almayacak şekilde yerleştirin. ayrıca yine nalburdan kalın naylonlardan alıp bu koliyi sarın. naylonları şerit keserek kapıya perdeleme yaparsanız o zaman etkilenmez.
benim yaptığım bir uygulamayı aşağıda görebilirsiniz. yuva balkonda olacağı için siz koli kullanabilirsiniz.
www.instagram.com
  • surprise  (23.12.22 22:29:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.