[]

calisma sandalyesi

su an klasik buro sandalyesi tipinde bi sey kullaniyorum.
pahali bi sey degildi. siradan bi mobilyacidan almistim.
birkac ay memnundum ama sonra bi tarafi coktu sandalyenin. yamuldu daha dogru bi ifade. bi seyi gevsemis olmali. ama anlayamiyorum neyi var.
soyle rahat bi koltugum olsa diyorum ve fotograftakini buldum.
kullanan var mi?
hakkinda fikri olan?
onu birak sunu al diyecek olan?

maks 2500 butcem var.
tesekkurler herkese simdiden

 
mobil edit: ikea urunu bu.


  • Kittie  (22.12.22 21:50:41) 
ikea urunleri cok kalitesiz degil mi ya? ikea'dan alip memnun kaldigim bir urun olmadi.

edit: benim bildigim kaliteli ofis sandalyeleri cok pahali oluyor. herman miller, steelcase gibi. o yuzden bir mobilya magazasina gidip birkac sandalye deneyip en rahat oldugunuzu alin derim.

sandalyelerde asil unsur ayarlanabilirliktir. ayarlanabilir degilse size uygun olmasi tamamen sans isi. gonderdiginizde sirt destegi yok, kol dayama yok.
  • antikadimag  (22.12.22 21:53:42 ~ 21:57:43) 
valla bu hiç mi hiç rahat görünmüyor ya? 1.15 boyunda olmak lazım bununla rahat olmak için. bence büro koltuğu denemeden alınmamalı.


  • 1195  (22.12.22 21:56:07) 
Bu sandalye cok rahat o konuda kesin bilgiyi veriyorum, oturma alani genis FAKAAAT calisma sandalyesi sayilmaz o kadar. yani eger egilip kagit kalemle calisirsan evet ise yarar. ama pc karsisinda bununla oturulmaz sirtini yasladivi yer cok kucuk kalir. pc karsisinda calismak icin boyun destekli uzuun bir sey begenmen lazim


  • ala09  (22.12.22 23:00:57) 
Elimde 2 adet ikea markus sandalye var ikisi de yaklaşık 12 senelik. Mekanizmaları hala taş gibi, deri kısımlarındaki özellikle kedi kaynaklı aşınmalar hariç evladiyelik bile diyebilirim.

Velhasıl ikea’nın kaplama sunta vb gibi ürünleri dandik olmakla birlikte birçok ürünü de gaayet kaliteli.

Bu sandalye kısa süreli oturumlarda rahat olabilir fakat üzerinde saatler geçirilmez gibi geldi bana.
  • msb  (22.12.22 23:24:46) 
ikea bakıyorsanız millberget modeline de bakın derim.
(git: www.ikea.com.tr
)
bir de hangisine karar verirseniz verin, önce mutlaka deneyin elbette.
  • semyasa  (23.12.22 17:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.