[]

ricardo milos'un şu vücudu doğal mı?

vücut geliştiricileri abilerime, ablalarıma soruyorum. ilaçsız, doğal şekilde bu vücut yapılır mı? ilaçsızdan kastım steroid filan olmadan. protein tozunu vs. saymıyorum. en meşhur videosunu paylaşacağım zaten biliyorsanız bakmanıza gerek yok, bilmeyenler için vücut şu,

www.youtube.com


 
Abi adam pornocu, Steroid kullanmış olması %99. Vücudu+malum yerleri ile para kazaniyor.
Vücudu imkansız değil ama bu vücuda sahip insanlarin çoğu "bir şey" kullanmis oluyor. Zaten olay bu vücuda sahip olup uzun yillar devam ettirmek, o kisim asil zor.

Neyse yani vücudu imkansiz değil ama kendisinin natty olması bence imkansiz. Bence gh kullanmis olabilir
  • logisticsmanager  (22.12.22 21:49:29) 
Bir insanın ilaç alıp almadığını en iyi trapezlerinden ve omuz başlarından anlarsın ilaca en çok tepki veren görüntü olarak diğerlerin ayrılan bölgeler bunlardır, bu abi belli ki ilaç kullanmış ona şüphe yok zaten kas oranı yüksek su oranı yüksek yağ oranı da nispeten yüksek ama aynı zamanda detayları da belirgin, aynı böyle bi vücudu ilaçsız yapamazsın yani hepsi bir arada olmaz, o trapezler falan hiç olmaz yani.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.12.22 22:09:16) 
%100 ilaçlı, zaten natürel birinin bu forma kavuşması imkansız gibi bişi


  • olaylar olaylar  (22.12.22 22:13:16) 
Kıro vücudu bu ya, tam böyle diskolarda ''Are you cola?'' diyenlerden. Beğenen kadın var mı gerçekten?


  • Kahvedesu  (22.12.22 22:30:33 ~ 22:31:11) 
kahvedesu yapma allaşkına kaç tane diskoda bu vücutla "are you kola" diyen adam gördün


  • mark greg sputnik  (22.12.22 22:31:11) 
Çok, ne kadar kıro varsa, hepsi böyle. Daha azı daha normal bence. Bence bir duyuru aç, sor, beğenen var mı şu vucüdu görelim.

Soruna cevap: doğal durmuyor.
  • Kahvedesu  (22.12.22 22:36:01 ~ 22:41:02) 
ben sadece doğal olup olmadığını merak ettim, duyurucuların neyi beğendiğini merak etmiyorum işin açığı, bana ne :)


  • mark greg sputnik  (22.12.22 22:38:23 ~ 22:39:40) 
@Kahvedesu

Yıllarca antrenman arası muhabbetlerimden ve gözlemlerimden şöyle bir çıkarımım var.

Kadınların büyük kısmı bu vücudu beğenmiyor. Ama çok küçük bir azınlık bayılıyor.

Kadınların Yüzde biri bayılıyor diyelim. Erkeklerim Binde biri böyle. Dolayısıyla bu tip stereodli vücuda sahip erkekler hiç boş kalmıyor.
  • Mirket  (22.12.22 22:44:17) 
@Mirket, tespitimi doğruladığın için teşekkür ederim. Bu Turabi vücudu.

Erkeklerin boşta kalmaması için vücut yapmalarına gerek yok bence. Zaten 1 erkeğe 2 kadın düşmüyor mu?
  • Kahvedesu  (22.12.22 22:47:12 ~ 22:51:11) 
bana doğal gelmedi, kaleci saçlı forvet'in dediği gibi, trapez kaslarından anlıyorlar genelde. bi ara bir insan hangi motivasyonla bunu kendine yapar deyip body builder forum sitelerine göz atmıştım, öyle diyorlardı.

ayrıca umarım doğal değildir, böyle korkunç bir şeyin yanlışlıkla bile doğal yollardan olması ihtimali ürkütücü.

edit: sjkdksjdjd hayatımda izlediğim en saykodelik videolardan ilk beşe oynar. videodan çıkamıyorum çok utanç vericikcldld ay çok kötü ya bu shjxksms.
  • susannah delgado  (23.12.22 02:14:11 ~ 02:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.